Referencer

#
Addo Sign: Signaturgruppen er konkurrencedygtige både på pris, kvalitet og fleksibilitet
#
Gennem snart et år har softwarevirksomheden Penneo forberedt sig på at benytte Nets eID Broker-løsningen fra Signaturgruppen.
#
Signaturgruppen har vundet HK’s konkurrenceudsættelse af MitID’s brokerydelse. Fagbevægelsens Hovedorganisation vil på baggrund af denne aftale fremover også tilbyde sine medlemmer den samme ydelse.
#
Det giver besparelser med det samme, hvis man som Aarhus Kommune vælger at bruge NemID og MitID som generel adgangsmekanisme for medarbejdere og partnere til kommunens it-systemer, men det er på den lange bane, at kommunen høster de helt store…
#
Med Password Reset med NemID har Aalborg Kommune givet sundhedspersonalet mulighed for selv at nulstille passwords til EOJ. Det har nedbragt antallet af supportsager og skabt større sikkerhed.
#
Sikkerhed og brugervenlighed går op i en højere enhed hos FOA, som i samarbejde med Signaturgruppen har skabt en omfattende login-løsning, der løser fagforeningens behov for både single sign-on, to-faktorsikkerhed og ikke mindst høj tilgængelighed…