Kontakt    +45 7025 6425

Kundecases

Med Password Reset med NemID har Aalborg Kommune givet sundhedspersonalet mulighed for selv at nulstille passwords til EOJ. Det har nedbragt antallet af supportsager og skabt større sikkerhed. Læs mere »

”For pokker da, hvor er det fedt at samarbejde med firmaer, der er sværvægtere på kompetencen og letvægtere på administrationsoverheadet,” siger Thomas Pedersen, specialkonsulent i Aarhus Kommune. Læs mere »

Sikkerhed og brugervenlighed går op i en højere enhed hos FOA, som har fået en omfattende login-løsning, der løser fagforeningens behov for både single sign-on, to-faktorsikkerhed og høj tilgængelighed. Læs mere »

Bornholms Regionskommune har installeret landets mest komplette NemID-løsninger til understøttelse af medarbejdernes dagligdag. Løsningerne gør nu adgangen enklere og livet lettere for medarbejdere og IT-afdelingen. Læs mere »

SoloID-løsningen er en langt mere fleksibel løsning for Kalundborg Kommunes medarbejdere end adgangen med nøglekort via NemID. Læs mere »

Esbjerg Kommune har med synkroniseringsmodulet til Signaturcentral sparet mange timers manuelt arbejde med NemID medarbejdersignaturer. Læs mere »

Med Signaturcentral er antallet af DT Groups NemID medarbejdersignaturer mangedoblet, uden at supportbehovet er vokset. Læs mere »

Et enkelt udløbet certifikat kan hurtigt blive et stort problem. Det vil Frederikshavn Kommune undgå ved at bruge TrustView til at overvåge alle certifikater. Læs mere »

Digital signering har strømlinet processen for Dansk Faktura Børs. ”Jeg synes, vi har fået ufattelig meget produkt for pengene, og Signaturgruppens support har været til fem stjerner,” siger partner Kasper Oldby. Læs mere »

Kalundborg Kommune bruger Signaturgruppens Identity Bridge til at sikre, at eksterne leverandører får adgang til det, de skal bruge, på netværket- og kun det. Læs mere »

Gladsaxe Kommune har fået en brugervenlig VPN-løsning med login direkte fra Windows login-skærm og med frit valg mellem SMS og NemID. Valgfriheden er en værdi i sig selv, siger IT-arkitekt Martin Lisberg. Læs mere »

Sundhedsstyrelsen fik bygget deres egen CA, da de skulle bruge en ny løsning til at håndtere certifikater til udenlandske brugere. ”Vi har fået en løsning målrettet vores behov,” siger IT-projektleder Sune Maaholm. Læs mere »

”Hvis der opstår et problem med en digital signatur, står vi med en medarbejder, som ikke kan udføre sit arbejde. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi kan være sikre på at få support med det samme. Hos Signaturgruppen får vi altid et hurtigt svar, der løser problemet,” fortæller Jeanette Kær, IT-driftssupporter. Læs mere »

2000 medarbejdere på landets VUC’er skal hver dag have adgang til afgrænsede dele af det fælles studieadministrative system. Med NemID medarbejdersignatur løses det sikkert og brugervenligt. Læs mere »

"Det vi især godt kunne lide ved Signaturcentral løsningen var, at medarbejdersignaturen ligger på en central server og at vi kunne knytte den til netværkslogon koden. Vi har nærmest ingen supportproblematikker på medarbejdersignaturerne længere siger Kenneth Bagger, signatur ansvarlig i Kolding kommune Læs mere »

”Vi havde en del eksperter til at se på sagen, og vi var også nået et stykke, men der kom først rigtig skred i løsningen, da vi fik kontakt til Signaturgruppen”, siger Lone Smedegaard Krings, IT Driftchef i Syddjurs Kommune Læs mere »

Boligselskaber administrerer ofte mange CVR-numre, hvilket giver mange udfordringer med digital post og medarbejdersignatur. Signaturgruppen har udviklet en særlig løsning til organisationer med mange CVR-numre. Læs mere »

"Det er vigtigt for os, at det er enkelt og driftsikkert, så vi ikke skal bruge kræfter på det i dagligdagen. Samtidig er det vigtigt, at borgerne oplever det som en nem løsning,” siger IT-tekniker Michael Vilhelmsen. Læs mere »

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.