Kontakt    +45 7025 6425

Produktiv og sikker signaturløsning i Kolding Kommune

Kolding Kommune har i 2010 flyttet sine medarbejderes digitale signaturer over på en lokal Signaturcentral server som er placeret centralt i kommunens netværk.

Signaturen er gjort "gennemsigtig", så den giver sikkerhed i medarbejdernes hverdag uden at stjæle billedet.

Signaturcentral giver en produktiv og sikker signatur

"Den signaturløsning vi havde tidligere, gav en del support, samtidig med, at vi ikke havde den kontrol med sikkerheden, som vi ønskede", siger Kenneth Bagger, IT-konsulent i Kolding Kommune og fortsætter:

"Det vi især godt kunne lide ved Signaturcentral-løsningen var, at medarbejdersignaturen ligger på en central server, og at vi kunne knytte den til netværkslogon koden."

"Som sidegevinst har vi opnået en større gennemsigtighed med god central logning, en øget sikkerhed, og desuden har vi nærmest ingen supportproblematikker på medarbejdersignaturerne længere"

"Samlet set er signaturen et bedre værktøj for vores medarbejdere i dag end før vi købte Signaturcentral," forklarer Kenneth Bagger.

Største fordele for Kolding Kommune

IT-afdelingen i Kolding Kommune fremhæver følgende tre områder som de største fordele ved deres Signaturcentral:

- Anvendelse af netværkslogon kode er et hit hos brugerne.
- Den centrale log over anvendelser er et godt fejlsøgningsværktøj.
- Den centrale opbevaring af signaturerne fjerner fejlsituationer

Erfaringerne fra projektet

En af funktionerne i Signaturcentral er muligheden for at se, hvor meget signaturerne faktisk anvendes af medarbejderne i en kommune som Kolding. Kolding Kommune har adgang til 900 medarbejdersignaturer i Signaturcentral.

Der er dagligt ca. 150 anvendelser af digital signatur i kommunen, og cirka en fjerdedel af brugerne anvender signaturen mindst én gang om ugen. Dermed kan det konkluderes, at medarbejdersignaturen nu er et vigtigt værktøj i et stort antal medarbejderes hverdag.

Nedenfor ses de mest populære anvendelsessteder i september 2010:

koldingstats.jpg

Figur: Brugsstatistik september 2010


 

 
Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.