Kontakt    +45 7025 6425

NemID Filserver (udgået pr. 31/12-2020)

NemID uden spildtid gennem automatisk synkronisering af medarbejdersignatur mellem forskellige arbejdspladser og filserver. Automatisk backup og fornyelse.

NemID FilserverNemID Filserver henvender sig primært til virksomheder, der har mellem 15 og 200 NemID medarbejdersignaturer at holde styr på, og som ofte vil kunne genkende disse udfordringer:

Back-up, fornyelse og anden administration af NemID medarbejdersignatur tager værdifuld tid fra medarbejdere og IT Helpdesk

Medarbejderne har oplevet at blive forsinket i deres arbejde, fordi de ikke har haft adgang til deres signatur.

Løsningen fungerer ved, at ens NemID nøglefiler bliver synkroniseret med en filserver, så signaturen automatisk bliver tilgængelig for brugeren på den computer, som vedkommende logger på med sit Active Directory (AD) password.

Med filserver-løsningen undgår man de administrative opgaver, der ellers er forbundet med backup og fornyelse – det sker automatisk.

NemID Filserver er en simpel løsning, som ganske enkelt sørger for, at jeres medarbejdere automatisk har netop én gyldig signatur tilgængelig på de computere, de logger ind på, samtidig med at I får sikret en central backup.

Referencer/Kundecases

OK a.m.b.a
koldingkommunelogo.jpg

"Det vi især godt kunne lide ved Signaturcentral-løsningen var, at medarbejdersignaturen ligger på en central server, og at vi kunne knytte den til netværkslogon koden."

Kenneth Bagger, IT-konsulent i Kolding Kommune

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.