Kontakt    +45 7025 6425

Identity Bridge

Nu og i fremtiden skal jeres systemer kunne modtage brugere med forskellige digitale identiteter som f.eks. NemID, medarbejdersignatur eller et netværkslogin hos en sam­arbejdspartner.

Dette stiller krav til systemerne, men i høj grad også til jeres styring af brugerrettighederne.

Identity Bridge letter administrationen og skaber sammenhæng.

SIB.jpg

Sådan fungerer Identity Bridge

De store IT-leverandører har over en årrække modnet en række standarder rundt om SAML og WS (Web Service), som gør det teknisk muligt at overføre identiteter mellem IT-ressourcer. Signaturgruppens Identity Bridge anvender standardkomponenter til at skabe føderering og adgangskontrol (IAM).

Identity Bridge skaber en sammenhængende og sikker remote adgang på tværs af løsninger og devices, med mulighed for brugerstyring via jeres Active Directory – så bliver det ikke meget lettere!

Identity Bridge består af en række stan­dard ­moduler:

  • Intranet-Extranet modul. Bruger­auten­tifi­ka­tion med NemID, SMS eller Smart­phone OTP app til intranet bygget med Sharepoint, Sitecore etc. Læs mere 
  • VPN modul. Brugerautentifikation med NemID, SMS eller Smartphone OTP app til hjemmearbejdsplads­-løs­ning­er bygget på Citrix, Cisco eller generel IPSec. Læs mere
  • Cloud/partner modul. Brugerautentifikation med NemID, SMS, Smart­phone OTP app eller ADFS/SAML til brug for føderering mod cloud applika­tioner i f.eks. Windows Azure, Office­365 eller hos samarbejds­partner.
  • Password Reset modul.  Nulstilling af netværksadgangskode ved hjælp af NemID. Læs mere


 

3 store fordele ved 
Identity Bridge

  • Meget mindre administration
  • Sammenhængende og sikker remote adgang på tværs af løsninger og devices
  • Brugerstyring via jeres Active Directory

 


  

FOA fremtidssikrer sig med fleksibel login-løsning

Sikkerhed og brugervenlighed går op i en højere enhed hos FOA, som i samarbejde med Signaturgruppen har skabt en omfattende login-løsning, der løser fagforeningens behov for både single sign-on, to-faktorsikkerhed og ikke mindst høj tilgængelighed for ansatte og medlemmer.

IT-arkitekt Christian Olsen:

"Jeg lægger meget vægt på, at vi har givet os selv mulighed for at være agile. Vi kan for eksempel tage nye cloudtjenester i brug, når behovet opstår, og have styr på både tilgængelighed og sikkerhed. Det ser jeg som en meget stor styrke."

Læs hele kundecasen her: Fleksibel login-løsning for FOA

FOA logo .jpg

 


 

AAK-logo.jpg

Komplet løsning letter administration i Aarhus

Aarhus Kommune har en fuld Identity Bridge-løsning. Specialkonsulent Thomas Pedersen siger:

"Det har givet en homogen og komplet løsning, der letter vores administration i forhold til alle brugergrupper."

 


 

Brugervenlig login-løsning i Gladsaxe

Gladsaxe Kommune har fået en brugervenlig login-løsning til VPN, som giver valgfrihed mellem SMS og NemID og etablerer VPN-forbindelsen allerede i Windows loginskærm.
IT-arkitekt Martin Lisberg:

"Det er gået rigtigt godt, så vi har fået en løsning, der fungerer, ligesom vi havde håbet. Signaturgruppen har lyttet meget til vores ønsker i forhold til funktionalitet og layout, ikke mindst i forhold til at få etableret VPN-forbindelsen direkte fra sin Windows login-skærm”  

Læs hele kundecasen her: Brugervenlig VPN-login med SMS i Gladsaxe

Gladsaxe-kommune.jpg


 

Referencer/Kundecases

Jyske Bank

Bornholms Regionskommune

Slagelse Kommune

Syddjurs Kommune

OK a.m.b.a.

Aabenraa Kommune

Aarhus Kommune
Syddjurs_Kommune.jpg

"Vi havde en del eksperter til at se på sagen, og vi var også nået et stykke, men der kom først rigtig skred i løsningen, da vi fik kontakt til Signaturgruppen”

Lone Smedegaard Krings, IT-Driftchef i Syddjurs Kommune.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.