Kontakt    +45 7025 6425

Intranet med NemID

Nu da flere end fem mio. danskere anvender NemID i deres netbank og på mange offentlige som private hjemmesider, er de kun et klik væk fra intranettet på deres arbejdsplads. 

Signaturgruppens identitetsserver, Identity Bridge, tilknytter en medarbejders personlige NemID til en Active Directory konto eller en anden identitet i en brugerdatabase. Herved identificeres medarbejderen entydigt og sikkert, så adgangen til jeres Intranet trygt kan etableres.

At NemID er kendt, og brugerne er trygge ved løsningen betyder, at også medarbejdere, der ikke anvender IT i deres daglige arbejde, kan tilbydes login til jeres intranet, da det hverken kræver ekstra udstyr, dedike­rede PC’ere, eller specielle IT-kompetencer. Fordelene ved at anvende NemID til adgang til jeres interne systemer er desuden:

  • Gratis support af NemID
  • Lave driftsomkostninger, ingen udgifter til eks. tokens eller andet hardwaretil medarbejderne
  • Høj sikkerhed, uden ekstra omkostninger 

Et login - mange systemer

Når løsningen er etableret og der er lavet en kobling mellem medarbejdernes personlige NemID og  Active Directory, kan medarbejderne desuden få adgang til f.eks. Outlook Web Access, Exchange, Share­point eller andre af jeres applikationer som kræver domæne logon. I kan vælge at tildele persona­li­serede adgange til jeres systemer for alle eller grupper af medarbejdere, alt efter behov.

Skaber værdi i Frederikshavn, Aarhus og på Bornholm

En af de kommuner, som bruger NemID til intranet er Frederikshavn. Afdelingsleder Per Guldbæk Kristensen siger:

"Det har været vigtigt for Frederikshavn Kommune at stille alle medarbejdere lige og tilbyde dem adgang til intranettet."

Læs hele kundecasen om Frederikshavn Kommune her: Frederikshavn trækker NemID i arbejdstøjet.

Læs også om de gode erfaringer med Intranet med NemId i Aarhus Kommune og Bornholms Regionskommune.

Referencer/Kundecases

2ndC
Bornholms Regionskommune
Frederikshavn Kommune
Gentofte Kommune
Gladsaxe Kommune
Proactive
Slagelse Kommune
Syddjurs Kommune
Aabenraa Kommune
Aarhus Kommune
AAK-logo.jpg

"For pokker da, hvor er det fedt at samarbejde med firmaer, der er sværvægtere på kompetencen, men letvægtere på administrationsoverheadet."

Thomas Pedersen, specialkonsulent i Aarhus Kommune

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.