Kontakt    +45 7025 6425

NSIS programmet

Signaturgruppen har de sidste år udviklet et markedsledende program til understøttelse af to-faktor sikkerhed med compliance til NSIS Sikringsniveau betydelig (3) og høj (4).

SoloID

NSIS programmet

NSIS sikringsniveau betydelig (3) er den nye standard der supplerer NemID medarbejdersignatur fremadrettet, når medarbejderne skal på nationale tjenester som behandler følsomme data. Det nye sikringsniveau forudsættes i tjenester på fælleskommunal rammearkitektur, til AULA på skoleområdet og er også best practise i forhold til sikker adgangskontrol til beskyttelse af data, som er omfattet af GDPR lovgivning.

To-faktor til AULA

Hele skole- og dagtilbudsområdet løftes i disse år med brugerportalsinitiativet (BPI), AULA og digitale læringsplatforme. Kommunerne skal til sommer 2019 give skolepersonale mulighed for at logge på portalerne med en to-faktor løsning. Efterfølgende skal personale i dagtilbud have samme muligheder.

Signaturgruppen har udviklet en ny sikkerheds-app, SoloID, som understøtter to-faktor sikkerhed sammen med jeres MS ADFS fødereringsserver. SoloID understøtter mobile devices baseret på IOS og Android samt desktops med Chromebook, Windows og MacOS-styresystemer. Læs mere om SoloID her.

Signaturgruppen har senest udvidet SoloID-løsningerne med muligheden for tilknytning af personlig hardware til brugere. Disse personlige enheder bliver dermed en usynlig anden faktor, når brugeren indtaster sit password til f.eks. Aula. Dermed kan personlige desktops og laptops med Windows, Mac OS eller Chome OS registreres sikkert til brugerne og udgøre en usynlig anden faktor i dagligdagen. Læs mere om SoloID usynlig to-faktor her.

Start med en faglig opdatering af jeres team

Vi har udviklet en NSIS gap analyse i samarbejde med et revisionsselskab, så I kan få et præcist billede af, hvilke ændringer der skal implementeres hos jer for at opnå compliance til NSIS sikringsniveau betydeligt (3). Vi har også skræddersyet nogle forskellige workshops til de teams der arbejder med NSIS compliance.

  • To-faktor og NSIS analyseworkshop
    Workshop med kundens IT arkitekter og specialister med henblik på at dokumentere kundens nuværende IT miljø, brugergrupper, devices og funktionelle ønsker. Workshoppen dokumenteres af Signaturgruppen med en ledelsesrapport med opsamling af NSIS-3 compliance oversigt og identificerede løsningsstrategier hos kunden.
  • NSIS gap analyse
    Workshop og efterfølgende opsamling i ledelsesrapport inkl. detaljeret opsamling som forberedelse til revision.
  • Planlægningsworkshop for AULA udrulning og support
    Workshop med kundens projektleder, support og brugeradministration med henblik på at planlægge udrulning til slutbrugere, budskaber og support. Faciliteret af specialist fra Signaturgruppen og Inkl. udkast til kommunikation og materialer fra Signaturgruppen.

 

Kontakt os her:


 

 
Odense.gif

"Hos Signaturgruppen får vi altid et hurtigt svar, der løser problemet."

Jeanette Kær, IT-driftssupporter hos Odense Kommune.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.