Kontakt    +45 7025 6425

NSIS-3 programmet

Signaturgruppen har de sidste år udviklet et markedsledende program til understøttelse af to-faktor sikkerhed med compliance til NSIS Sikringsniveau 3.

SoloID

NSIS-3 programmet

NSIS sikringsniveau 3 er den nye standard der supplerer NemID medarbejdersignatur fremadrettet, når medarbejderne skal på nationale tjenester som behandler følsomme data. Det nye sikringsniveau forudsættes i tjenester på fælleskommunal rammearkitektur, til AULA på skoleområdet og er også best practise i forhold til sikker adgangskontrol til beskyttelse af data, som er omfattet af GDPR lovgivning.

To-faktor til AULA

Hele skole- og dagtilbudsområdet løftes i disse år med brugerportalsinitiativet (BPI), AULA og digitale læringsplatforme.  Kommunerne skal til sommer 2019 give skolepersonale mulighed for at logge på portalerne med en to-faktor løsning. Efterfølgende skal personale i dagtilbud have samme muligheder.

Signaturgruppen har udviklet en ny sikkerheds-app, SoloID, som understøtter to-faktor sikkerhed sammen med jeres MS ADFS fødereringsserver. SoloID understøtter mobile devices baseret på IOS og Android samt desktops med Chromebook, Windows og MacOS-styresystemer.

NSIS-3 rammeaftale

Der bliver travlt i foråret 2019 når bølgeplanen for AULA skal have alle 98 kommuner koblet på. De tekniske løsninger skal allerede anvendes ved opstarten af den bølge som en kommune deltager i, så superbrugere og lærere kan uddannes på systemerne – og hos nogle kommuner måske endda før dette tidspunkt.

For at vi sammen kan anvende vores ressourcer bedst muligt, giver vi nu et godt tilbud til alle vores nuværende kunder om en rammeaftale med en indbygget rabatmodel på de omfattede ydelser, som I vælger fra os fra NSIS-3 produktsortimentet helt frem til sommer 2019, hvor AULA går i luften.

Rammeaftalen træder i kraft ved første aftale/køb af en af de omfattede ydelser fra NSIS-3 produktsortimentet, som for eksempel Signaturgruppens NSIS-3 workshop til kr. 9.800,- eller en SoloID to-faktor app softwareløsning.

Lad os komme i gang tidligt!

-       Rammeaftaler indgået i 2. kvartal 2018 (dvs. senest d. 30/6-18) udløser 10% rabat på omfattede ydelser

-       Rammeraftaler indgået i resten af 2018 udløser 5% rabat på omfattede ydelser.

-       Rabatten omfatter ydelser fra vores NSIS 3 sortiment, som I indgår aftale om indtil d. 30. juni 2019.

 

Start med en faglig opdatering af jeres team

Vi har udviklet en NSIS-3 gap analyse i samarbejde med et revisionsselskab, så I kan få et præcist billede af, hvilke ændringer der skal implementeres hos jer for at opnå compliance til NSIS-3. Vi har også skræddersyet nogle forskellige workshops til de teams der arbejder med NSIS compliance.

  • To-faktor og NSIS 3 analyseworkshop
    Workshop med kundens IT arkitekter og specialister med henblik på at dokumentere kundens nuværende IT miljø, brugergrupper, devices og funktionelle ønsker. Workshoppen dokumenteres af Signaturgruppen med en ledelsesrapport med opsamling af NSIS-3 compliance oversigt og identificerede løsningsstrategier hos kunden.
  • NSIS 3 gap analyse
    Workshop og efterfølgende opsamling i ledelsesrapport inkl. detaljeret opsamling som forberedelse til revision.
  • Planlægningsworkshop for AULA udrulning og support
    Workshop med kundens projektleder, support og brugeradministration med henblik på at planlægge udrulning til slutbrugere, budskaber og support. Faciliteret af specialist fra Signaturgruppen og Inkl. udkast til kommunikation og materialer fra Signaturgruppen.

 

Kontakt os her:


 

 
Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.