Kontakt    +45 7025 6425

NSIS programmet

Signaturgruppen har de sidste år udviklet et markedsledende program til understøttelse af to-faktor sikkerhed med compliance til NSIS Sikringsniveau Betydelig (3) og Høj (4).

SoloID

NSIS programmet

NSIS Sikringsniveau Betydelig (3) er den nye standard, der supplerer NemID medarbejdersignatur fremadrettet, når medarbejderne skal på nationale tjenester som behandler følsomme persondata. Det nye sikringsniveau forudsættes i tjenester på fælleskommunal rammearkitektur, til Aula på skoleområdet og er også best practice i forhold til sikker adgangskontrol til beskyttelse af data, som er omfattet af GDPR-lovgivning.

To-faktor til Aula

Hele skole- og dagtilbudsområdet løftes i disse år med brugerportalsinitiativet (BPI), Aula og digitale læringsplatforme. Kommunerne skal til sommer 2019 give skolepersonale mulighed for at logge på portalerne med en to-faktor løsning. Efterfølgende skal personale i dagtilbud have samme muligheder.

SoloID to-faktor

Signaturgruppen har udviklet SoloID to-faktor løsningerne, som understøtter to-faktor sikkerhed sammen med MS ADFS fødereringsserver. SoloID omfatter dels en to-faktor sikkerheds-app til mobile devices baseret på IOS, Android og Chrome OS dels en to-faktor browser komponent, som sammen med MS ADFS lader en brugers personlig hardware udgøre en "usynlig" anden faktor i brugerens hverdag. Udover de moblie devices kan også personlige desktops og laptops med Windows, Mac OS eller Chome OS registreres sikkert til brugerne og udgøre en usynlig anden faktor sammen med MS ADFS.

Læs mere om SoloID usynlig to-faktor her. 

Læs mere om SoloID her.

SoloID med Fido hardwarenøgle

SoloID-løsningerne understøtter også anvendelse af personlig hardwarenøgle som det kendes fra f.eks. Yubikey. Dermed kan også brugere uden personlig hardware få en sikker og brugervenlig to-faktorløsning.

Start med en faglig opdatering af jeres team

Vi har udviklet en NSIS gap analyse i samarbejde med de store revisionsselskaber, så I kan få et præcist billede af, hvilke tekniske og sikkerhedsmæssige ændringer der skal implementeres i jeres IT miljø, organisation og arbejdsgange for at opnå compliance til NSIS sikringsniveau Betydeligt (3). Vi har også skræddersyet nogle forskellige workshops til de teams der arbejder med NSIS compliance.

- NSIS gap analyse
Workshop og efterfølgende opsamling i ledelsesrapport inkl. detaljeret opsamling som forberedelse til revision. Læs mere om NSIS gap analyse her.

- Planlægningsworkshop for Aula udrulning og support
Workshop med kundens projektleder, support og brugeradministration med henblik på at planlægge udrulning til slutbrugere, budskaber og support. Faciliteret af specialist fra Signaturgruppen og Inkl. udkast til kommunikation og materialer fra Signaturgruppen.

Bliv bedre klædt på til den faglige afklaring med vores NSIS whitepapers

NSIS standarden åbner mange nye spørgsmål og diskussioner. Vi har påbegyndt en række whitepapers om nogle af de centrale spørgsmål, så vi kan få kvalificeret diskussionerne, efterhånden som vi bliver klogere på praktiske implementeringer og best practice i forhold til compliance til NSIS.

I kan hente dem her.

Giv os gerne feedback også, så vi løbende kan gøre dem bedre!

 - Hvad er en NSIS to-faktor løsning?

 - SoloID to-faktor løsninger til brugere på delte devices

 - NSIS krav til sikker registrering af medarbejdere

Kontakt os her: 
Odense.gif

"Hos Signaturgruppen får vi altid et hurtigt svar, der løser problemet."

Jeanette Kær, IT-driftssupporter hos Odense Kommune.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.