Kontakt    +45 7025 6425

NSIS Lokal IdP pakken

Signaturgruppen har de sidste år udviklet et markedsledende teknologipakke til understøttelse af to-faktor sikkerhed med compliance til NSIS Sikringsniveau Betydelig (3) og Høj (4).

NSIS 

National Standard for Identiteters Sikringsniveau er den nye standard, der supplerer NemID medarbejdersignatur fremadrettet, når medarbejderne skal på nationale tjenester, som behandler følsomme persondata. Det nye sikringsniveau forudsættes i tjenester på fælleskommunal rammearkitektur, til Aula og Unilogin på skoleområdet og er også best practice i forhold til sikker adgangskontrol til beskyttelse af data, som er omfattet af GDPR-lovgivning.

NSIS Lokal IdP pakken

NSIS Lokal IdP teknologipakken opfylder hovedparten af de tekniske NSIS krav, således at opgaven med at revidere og NSIS anmelde jeres Lokal IdP bliver så kosteffektiv som mulig.  

Denne løsning pilottester vi i foråret med to kommuner, og derefter er vi klar til at udrulle i fire bølger fra sommer 2020 til sommer 2021. Pakken illustreres herunder med et sortiment af SoloID to-faktor løsninger hos brugerne.

nsis-lokal-idp.jpg

 

SoloID to-faktor løsningerne

SoloID to-faktor løsningerne,understøtter to-faktor sikkerhed sammen med MS ADFS fødereringsserver. SoloID løsningerne omfatter dels en app til mobile devices understøttende IOS, Android og Chrome OS, dels en to-faktor komponent til desktops understøttende Windows og Mac OS, som lader en brugers personlig hardware udgøre en "usynlig" anden faktor i brugerens hverdag. 

Læs mere om SoloID usynlig to-faktor her. 

Læs mere om SoloID her.

SoloID med FIDO hardwarenøgle

SoloID-løsningerne understøtter også anvendelse af personlig FIDO-baserede hardwarenøgle og ID kort. Dermed kan også brugere uden personlig hardware få en sikker og brugervenlig to-faktorløsning.

Bliv bedre klædt på til den faglige afklaring med vores NSIS whitepapers

NSIS standarden åbner mange nye spørgsmål og diskussioner. Vi har påbegyndt en række whitepapers om nogle af de centrale spørgsmål, så vi kan få kvalificeret diskussionerne, efterhånden som vi bliver klogere på praktiske implementeringer og best practice i forhold til compliance til NSIS.

Giv os gerne feedback også, så vi løbende kan gøre dem bedre!

 - Hvad er en NSIS to-faktor løsning?

 - SoloID to-faktor løsninger til brugere på delte devices

 - NSIS krav til sikker registrering af medarbejdere

Kontakt os her: 
BRK_Logo.png

"Det er et dejligt system. Det kører bare og bruges flittigt til både password-reset og logon"

Bent Christensen, it-tekniker hos Bornholms Regions­kommune og ansvarlig tekniker.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.