Kontakt    +45 7025 6425

Beskyt virksomhedens data med SoloID
– en app til to-faktor sikkerhed

SoloID forener brugervenligheden fra SMS og sikkerheden fra NemID i en app. Nemmere bliver det ikke at give medarbejdere eller kunder en sikker adgang til jeres løsninger. 

 


 

 Hvorfor en app til to-faktor sikkerhed?

Datasikkerhed er kommet i fokus med den kommende EU-persondataforordning, og det samme er behovet for to-faktor identifikation af brugerne, som i stigende grad er et krav. 

Hidtil har SMS været en populær identifikationsmekanisme, men de store standardiseringsorganisationer fraråder nu SMS-engangskoder på grund af utilstrækkelig sikkerhed. 


SoloID til medarbejdere

SoloID

Mange organisationer har følsomme data liggende i deres eksterne tjenester og har behov for at styrke sikkerheden med en to-faktor løsning.

Gør det let for jeres medarbejdere at logge sikkert på Office365 og andre eksterne tjenester via ADFS. Eller beskyt jeres Citrix, VPN eller webmail.

Når I lader medarbejderne bruge en app på deres smartphone til to-faktor identifikation, kan I opnå høj sikkerhed uden dyre token-løsninger, ligesom medarbejderne ikke er afhængige af at skulle have deres NemID på sig.

SoloID til kunder og partnere

Med SoloID kan I også nemt styrke sikkerheden på jeres kundeekstranet, e-handelsplatform eller lignende.

Når I stiller SoloID til rådighed som login-mekanisme, får I optimal sikkerhed for brugerens identitet, uden at gå på kompromis med brugervenligheden.

SoloID med usynlig to-faktor

Signaturgruppen har udvidet SoloID-løsningerne med muligheden for tilknytning af personlig hardware til brugere. Disse personlige enheder bliver dermed en usynlig anden faktor, når brugeren indtaster sit password til f.eks. Aula. Dermed kan personlige desktops og laptops med Windows, Mac OS eller Chome OS registreres sikkert til brugerne og udgøre en usynlig anden faktor i dagligdagen. Læs mere om SoloID usynlig to-faktor her.

SoloID med Fido hardwarenøgle

SoloID-løsningerne understøtter anvendelse af personlig hardwarenøgle som det kendes fra f.eks. Yubikey. Dermed kan også brugere uden personlig hardware få en sikker og brugervenlig to-faktorløsning.


3 store fordele ved 
SoloID:

 

  • Brugervenligt - både på mobile devices, tablets, desktops og laptops.
  • Sikkert – samme sikkerhed som NemID, bare nemmere
  • Simpel installation gør det hurtigt at komme i gang

Så let er det at komme i gang med SoloID

Lav en aftale med os om at teste SoloID i jeres eget IT miljø, så installerer vi løsningen hos jer!


Tilfredshed i Kalundborg med SoloID-løsning

SoloID-løsningen er en langt mere fleksibel løsning for Kalundborg Kommunes medarbejdere end adgangen med nøglekort via NemID.

Sådan betegner teamkoordinator Claes Jensen fra Kalundborg Kommunes interne it-servicefunktion Helpdesk kommunens anvendelse af SoloID-løsningen, der har været i brug hos Kalundborg Kommune i ca. et halvt år.

Claes Jensen siger om Signaturgruppens Password Reset-løsning:

”Vi er generelt meget tilfreds med denne digitale løsning, hvor man i stedet for at skulle anvende nøglekort blot skal tjekke en kode på sin pc-skærm og på mobil-appen”

Læs hele historien: Tilfredshed i Kalundborg med SoloID-løsning

 


 

Kontakt os her:


 koldingkommunelogo.jpg

"Det vi især godt kunne lide ved Signaturcentral-løsningen var, at medarbejdersignaturen ligger på en central server, og at vi kunne knytte den til netværkslogon koden."

Kenneth Bagger, IT-konsulent i Kolding Kommune

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.