Kontakt    +45 7025 6425

Beskyt virksomhedens data med SoloID
– en app til to-faktor sikkerhed

SoloID forener brugervenligheden fra SMS og sikkerheden fra NemID i en app. Nemmere bliver det ikke at give medarbejdere eller kunder en sikker adgang til jeres løsninger. 

 


 

 Hvorfor en app til to-faktor sikkerhed?

Datasikkerhed er kommet i fokus med den kommende EU-persondataforordning, og det samme er behovet for to-faktor identifikation af brugerne, som i stigende grad er et krav. 

Hidtil har SMS været en populær identifikationsmekanisme, men de store standardiseringsorganisationer fraråder nu SMS-engangskoder på grund af utilstrækkelig sikkerhed. 


SoloID til medarbejdere

SoloID

Mange organisationer har følsomme data liggende i deres eksterne tjenester og har behov for at styrke sikkerheden med en to-faktor løsning.

Gør det let for jeres medarbejdere at logge sikkert på Office365 og andre eksterne tjenester via ADFS. Eller beskyt jeres Citrix, VPN eller webmail.

SoloID to-faktor løsningerne fra Signaturgruppen omfatter dels en to-faktor sikkerheds-app til mobile devices baseret på IOS, Android og Chrome OS dels en to-faktor browser komponent, som sammen med et MS ADFS plugin lader en brugers personlig hardware udgøre en "usynlig" anden faktor i brugerens hverdag. Udover de moblie devices kan også personlige desktops og laptops med Windows, Mac OS eller Chome OS registreres sikkert til brugerne og udgøre en usynlig anden faktor i et ADFS miljø. Læs mere om SoloID usynlig to-faktor her.

SoloID til kunder og partnere

Med SoloID kan I også nemt styrke sikkerheden på jeres kundeekstranet, e-handelsplatform eller lignende.

Når I stiller SoloID til rådighed som login-mekanisme, får I optimal sikkerhed for brugerens identitet, uden at gå på kompromis med brugervenligheden.

SoloID Servicecenter

SoloID servicecenter er et webbaseret administrations- og supportværktøj til SoloID to-faktor løsningerne.

Servicecenteret har blandt andet følgende funktionalitet:

  • Fremsøgning af brugere
  • Historik på tilknyttede devices og apps
  • Spærring af tilknyttede devices og apps
  • Trafiklog på den enkelte bruger
  • Manuel registrering (se herunder)
  • Audit log

Læs om SoloID servicecenter her.

SoloID med FIDO hardwarenøgle

SoloID-løsningerne understøtter anvendelse af personlig hardwarenøgle efter FIDO standarden. Dermed kan også brugere uden personlig hardware få en sikker og brugervenlig to-faktorløsning.


3 store fordele ved 
SoloID:

 

  • Brugervenligt - både på mobile devices, tablets, desktops og laptops.
  • Sikkert – samme sikkerhed som NemID, bare nemmere
  • Simpel installation gør det hurtigt at komme i gang

Så let er det at komme i gang med SoloID

Lav en aftale med os om at teste SoloID i jeres eget IT miljø, så installerer vi løsningen hos jer!


Tilfredshed i Kalundborg med SoloID-løsning

SoloID-løsningen er en langt mere fleksibel løsning for Kalundborg Kommunes medarbejdere end adgangen med nøglekort via NemID.

Sådan betegner teamkoordinator Claes Jensen fra Kalundborg Kommunes interne it-servicefunktion Helpdesk kommunens anvendelse af SoloID-løsningen, der har været i brug hos Kalundborg Kommune i ca. et halvt år.

Claes Jensen siger om Signaturgruppens Password Reset-løsning:

”Vi er generelt meget tilfreds med denne digitale løsning, hvor man i stedet for at skulle anvende nøglekort blot skal tjekke en kode på sin pc-skærm og på mobil-appen”

Læs hele historien: Tilfredshed i Kalundborg med SoloID-løsning

 


 

Kontakt os her:

frederikshavn.jpg

"Førhen var det kun administrative medarbejdere der kunne logge på Intranet, alle andre var afskåret. Det er en fornøjelse at have Signaturgruppen som samarbejdspartner."

Per Guldbæk Kristensen, afdelingsleder i IT support i Frederikshavn Kommune.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.