Niels Frimodt-Sørensen_2_web.jpg

”Jeg overtager et hold af rutinerede medarbejdere”

Niels Frimodt Sørensen afløser Morten Storm Petersen som adm. direktør i Signaturgruppen.

Fra 1. februar har 49-årige Niels Frimodt Sørensen overtaget direktørstolen i Signaturgruppen.

Han glæder sig til den nye ledelsesopgave, og en af Signaturgruppens helt store styrker er, at han råder over et hold af rutineret medarbejdere med mange kompetencer.

”Jeg har en forventning om, at vi kommer godt i mål med vores NemID-projekter. Vi fortsætter den gode udvikling på almindelig MitID, og vi lykkes med den store omlægning fra NemID Erhverv til MitID Erhverv,” siger den nye direktør.

Stor styrke

Han ser det som en store styrke, at mange af Signaturgruppens medarbejdere var ansat, da NemID blev født, og dermed er der en solid kontinuitet i virksomheden.

”Vi kender det, der lå før NemID, og vi kender det, der ligger efter. Vi har en stor styrke på den tekniske del, men også i relationen til vores kunder. Vi har mange kunder, som vi har hjulpet siden tiden før NemID, og vi har været med hele vejen. Derfor har vi gode forudsætninger for at løse de problemer, der måtte opstå,” siger Niels Frimodt Sørensen, der været ansat 16 år i Signaturgruppen.

”Jeg var med, da Signaturgruppen hjalp kunderne igennem migreringen fra Digital Signatur til NemID og glæder mig til at være med til at sikre, at Signaturgruppen kommer godt videre fra NemID til MitiD henimod sommeren 2023. Vi er klar med markedets stærkeste MitID Broker for tjenesteudbydere og dertil en solid palet af løsninger til MitID Erhverv,” siger den nye direktør.