Kontakt    +45 7025 6425

Billund Kommune tager Signaturcentral i brug

Henover sommeren 2011 har Billund Kommune implementeret Signaturcentral fra Signaturgruppen.

Løsningen er nu taget i brug, og den erstatter Billund Kommunes hidtidige Novell-baserede løsning til medarbejder-signatur.

"Vi kom i kontakt med Signaturgruppen efter at have kigget på andre løsninger i markedet, og efter henvisning fra en anden kommune, som syntes godt om Signaturgruppens løsninger", udtaler Kaj Erik Olsen, leder af IT-staben i Billund Kommune.

Signaturcentral løsningen dækker fra starten 400 medarbejdersignaturer, der opbevares på Signaturcentral-serveren og synkroniseres med Billund Kommunes AD, så der er styr på, at hverken flere eller færre medarbej-dere end nødvendigt har en aktiv medarbejdersignatur. Brugerne får automatisk fornyet deres signaturer, ligesom password på signaturen synkroniseres med AD, så brugeren kan anvende samme password til digital signatur som til netværkslogon.

"Mulighederne i central opbevaring af medarbejdersignaturer er ikke ukendte for os, men nu har vi fået en ny og mere fremtidssikret løsning, som vi forventer kan spare brugerne for problemer og support. Og det er kun et ekstra plus, at implementeringen af Signaturcentral samtidig er gået ganske nemt, takket være vores dygtige medarbejdere og Signaturgruppens kompetente folk", slutter Kaj Erik Olsen.
Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.