Kontakt    +45 7025 6425

Nyhedsbrev julen 2012

Fagligt formiddagsseminar 22. og 24. januar 2013

Flere af vores gamle kunder har bedt os om at gentage det faglige seminar, som vi afholdte for et par år siden i Aarhus. Den slags opfordringer er vi selvfølgelig glade for, så nu afholder vi formiddagsseminar i Aarhus d. 22. januar og i Høje Taastrup d. 24. januar 2013.

Seminaret vil bringe jer up to date på hele NemID-området, og I får selvfølgelig også mulighed for at møde ligesindede og bidrage i de fælles diskussioner, som er en stor del af den slags arrangementer. Seminaret afholdes i samarbejde med Aarhus-firmaet Trifork, som blandt andet vil bidrage med en opdatering på hele mobil­området. Vi ved jo, at mange af jer lige nu bokser med de mobile devices og styringen af disse. Trifork vil give os en opdatering på området, med deres erfaringer fra implementering af mobil-løsninger til bl.a. netbanker og sundhedssektoren.

Det bliver gratis at deltage, og I får endda en frokost at køre hjem på, så sæt endelig kryds i kalenderen med det samme!

Endeligt program og tilmeldingsinformationer udsendes i starten af januar 2013, men hvis I allerede ved, at I deltager, kan I forhåndstilmelde jer på rasmus@signaturgruppen.dk.

Status på den nye medarbejdersignatur

DanID har her sidst i november frigivet første planlagte opdatering til den nye medarbejdersignatur. Opdateringen gør det blandt andet lettere at migrere brugere til den nye medarbejdersignatur. Samtidig er tjenesteudbyderne alle ved at være klar til at modtage den nye medarbejdersignatur. Vi forventer derfor at opstarte migrering af vores kunder på Signaturcentral fra starten af det nye år, hvor vi tager kontakt til hver enkelt.

Nogle af vores kunder har allerede fået en ny virksomhedssignatur til deres NemID-tjeneste. Efter nogle knæbøjninger og en fokuseret indsats, er det lykkes os at komme forbi et par børnesygdomme, så disse tjenester i dag er i drift med den nye virksomhedssignatur.

NemID på hardware

DanID tilbyder nu, at privatpersoner kan købe en sikker USB-stick og opbevare sin egen signeringsnøgle på denne. Sådan en dims er jo det højeste ønske for rigtige signatur nørder, så Signaturgruppen skyndte sig selvfølgelig at købe sådan én til alle medarbejdere i julegave. I pressen nævnes prisen 350 kr. men hardwaren sælges i dag til ca. 180 kr.

NemID på hardware kan ikke anvendes i netbankerne.

Alle andre tjenesteudbydere skal opdatere deres implementering af NemID-logon til også at understøtte denne løsning for brugere, som anvender et ikke-Microsoft operativsystem. De tjenesteudbyder som an­ven­der software fra Signaturgruppen til dette, bliver kontaktet direkte af os i nærmeste fremtid.

Læs mere om NemID på hardware her: https://www.nemid.nu/privat/nemid_paa_hardware/.

Intranet med NemID – nu også med understøttelse af mobile devices

Som de fleste ved, kan NemID endnu ikke anvendes på alle mobile devices. Dette er et stort problem for organisationer, som også gerne vil give sikker adgang til Intranet fra mobile devices.

Signaturgruppen tester nu sammen med Syddjurs Kommune en to-faktor sikkerhedsløsning til alle mobile devices, baseret på en initiel registrering af devicet hos en IT administrator eller med­arbej­derens personlige NemID. Resultaterne fra pilottesten forventes at foreligge sidst i januar 2013, hvor­­efter løsningen vil være generelt tilgængelig fra os. Der vil være en opdatering på dette løsningsområde ved det faglige seminar.

Velkommen til Jacob Vesterby Damm

Vi har ansat Jacob som studentermedhjælper i vores salgsafdeling, imens han læser engelsk og kommunikation ved Aarhus Universitet. Jacob har tidligere arbejdet med shipping hos A.P. Møller-Mærsk, men nu er han altså kommet om bord på Signaturgruppens IT-fragtskib. Tag godt imod ham, hvis han ringer en dag.

Glædelig jul og godt nytår fra Signaturgruppen

Vi siger tak for et godt og travlt år, hvor vi har haft lejlighed til gode dialoger og projekter med rigtig mange forskellige af jer.

Hvis man kigger ind på vores fine nye hjemmeside, hvad vi selvfølgelig selv gør dagligt, kan man se på vores referenceside (http://www.signaturgruppen.dk/kundecases/referenceliste/), at det netværk, som deler vores løsninger og viden på området, i dag tæller mere end 70 organisationer.

Dette netværk giver os selvsagt mulighed for at samle og dele rigtig megen viden om NemID og digital signatur, sådan at I hele tiden kan regne med, at I får opdateret information og markedets bedste løsninger hos os.

 

Signaturgruppen ønsker glædelig jul og godt nytår.
Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.