Kontakt    +45 7025 6425

Signaturgruppen yder ekstraordinær support i forbindelse med OCES1-lukning

Den gamle OCES1 produktionsplatform, som indtil sidste år blev anvendt til udstedelse af medarbejder-, virksomheds- og funktionssignatur, er nu fortid.

Nets DanID spærrer i november og december 2014 de gamle signaturer, og hvis man ikke har fornyet dem i tide, løber man ind i problemer. Enten med login-tjenester, der ikke virker, eller medarbejdere, der ikke længere kan bruge deres signatur.

For at sikre vores kunder mod den slags ubehagelige overraskelser har vi valgt at yde en ekstraordinær support i forbindelse med lukningen af OCES1.

Vi har været i telefonisk kontakt med alle vores kunder, som anvender Signaturgruppens NemID tjenesteudbyderpakker, for at sikre, at de har forstået, hvad lukningen helt præcist betyder for dem.

Da vi hjælper mere end 100 tjenesteudbydere, har det været en særligt krævende opgave, men som vi var bekymrede for, har vi oplevet, at en del tjenesteudbydere ikke var helt opmærksomme på, hvad der var nødvendigt at gøre i forbindelse med lukningen.

Hos vores Signaturcentral-kunder har vi desuden opgraderet den automatiske fornyelse af certifikater. Dermed skulle alle brugere, der har anvendt deres signaturer de seneste måneder, automatisk have fået udskiftet deres OCES1-medarbejdersignatur med en ny OCES2/NemID- medarbejdersig­natur.

Bestræbelserne betyder forhåbentlig, at ingen af Signaturgruppens kunder bliver ramt af driftsnedbrud i forbindelse med lukningen af OCES1.

10.12.2014

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.