Kontakt    +45 7025 6425

Erfaren sikkerhedskonsulent til Signaturgruppen

Kasper BøggildDer er rykket et skrivebord mere ind i Signaturgruppens kontorlandskab, og manden bag det er Kasper Bøggild, som er begyndt i en nyoprettet stilling som sikkerhedskonsulent.

Det er en mand med stor erfaring fra branchen, som Signaturgruppen har været heldig at hente. Kasper har seks års erfaring fra Nets DanID i bagagen, og inden da var han ni år hos TDC. Han kommer derfor med en dyb indsigt i den bagvedliggende infrastruktur hos Nets DanID, som Signaturgruppen baserer en del af sine løsninger på.

”Jeg har jo et godt kendskab til det marked, som Signaturgruppens kunder opererer i, og jeg vil faktisk komme til at have kontakt med mange af de samme kunder, som jeg har haft før – bare med en anden indgangsvinkel,” forklarer han.

Hos Signaturgruppen kommer Kasper Bøggild særligt til at beskæftige sig med kundeimplementering, uddannelse, kravspecifikationer og teknisk support.

Det er særligt krydsfeltet mellem teknik og forretning, der har hans faglige interesse.

”Det handler om at kunne digitalisere arbejdsgange ved at se, hvor mulighederne er både teknisk og forretningsmæssigt. Jeg har altid bevæget mig mellem teknikken og forretningen, og det kommer jeg også til at fortsætte med her,” siger han.

På privatfronten holder 36-årige Kasper Bøggild til i Tranbjerg, hvor han bor med sin kæreste og deres to drenge.

 

09.04.14

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.