Kontakt    +45 7025 6425

Ny account manager hos Signaturgruppen

signaturgruppen-Frederik_small.jpgHos Signaturgruppen oplever vi heldigvis stor interesse for vores produkter og løsninger, og for at kunne følge med interessen, har vi udvidet salgsafdelingen med en ny mand.

Frederik Dixen Axel hedder den nye account manager, og han har allerede taget hul på arbejdet med at pleje relationerne til de eksisterende kunder og opdyrke nye af slagsen.

Frederik kommer fra et job som account manager hos CamVision, men har ellers primært bevæget sig i telebranchen med fokus på salg til erhverv – primært i form af pleje af eksisterende kunderelationer. Det bliver også hans vigtigste opgave hos Signaturgruppen

”Det passer mig rigtig godt, for jeg har altid syntes, at arbejdet med at opbygge relationer og lære kunderne og deres behov at kende er det mest interessante. Man kan selvfølgelig godt have pakkeløsninger, men der er sjældent to kunder, der har det samme behov, så det interessante er jo at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse vores løsninger til at hjælpe den enkelte kunde bedst muligt,” siger Frederik Dixen Axel, som udover godt 10 års sælgererfaring også har en merkonomuddannelse i ledelse og kommunikation bag sig.

Når han ikke tager sig af Signaturgruppens kunder, er der en god chance for at finde Frederik på en mountainbike i skoven eller på raceren på landevejene omkring hjemstavnen Vejle.

 

 09.04.2014

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.