Kontakt    +45 7025 6425

Ny mand i Signaturgruppens salgsteam

Carsten Sørensen er ny Key Account Manager hos Signaturgruppen, hvor han både skal servicere eksisterende kunder og opdyrke nye af slagsen.

Carsten SørensenCarsten Sørensen har stor erfaring med salg af IT-ydelser – senest som salgschef i SAP-konsulenthuset Applicon og før det som salgschef i Four Soft, der udvikler IT-løsninger til logistikbranchen.

”Jeg ville gerne kunne trække på den erfaring, jeg har, men alligevel få mulighed for at prøve noget nyt, og det får jeg her. Samtidig gik jeg efter at arbejde i en mindre virksomhed, hvor der er albuerum til, at man hurtigt kan tage en beslutning, når man får en god idé. Den dynamik kan jeg godt lide,” fortæller 54-årige Carsten Sørensen, som også ser frem til at kunne fokusere på én niche.

”Da jeg arbejdede med SAP, var det svært at komme i dybden, fordi det vi beskæftigede os med, var så komplekst. Selv om det tager tid at komme ind i Signaturgruppens produkter, som jo er meget specialiserede, ligger de inden for et afgrænset område, der giver bedre mulighed for at komme ned i detaljerne - det ser jeg frem til,” siger Carsten Sørensen.

Som den første opgave er han i gang med opsøgende salg på den nye løsning til overvågning og administration af certifikater, TrustView.

26.09.2014

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.