Kontakt    +45 7025 6425

Opstartsmøde i NemID erfa-gruppe gav livlig debat

Vi holdt for nylig opstartsmøde i vores NemID erfa-gruppe hos Dong Energy, som har været initiativtager til gruppen.

På mødet deltog ikke mindre end 40 tjenesteudbydere og administratorer fra både offentlige og private organisationer i en livlig debat, hvor der blev udvekslet viden, erfaringer og problemstillinger.

Et af de vigtigste temaer på mødet var rettighedsstyring på forskellige tjenester som virk.dk, skat.dk og Digital Post, hvilket fylder meget i administratorernes hverdag – blandt andet fordi rettighedsstyringen er indrettet forskelligt fra tjeneste til tjeneste. Der er dog udsigt til, at Digital Post med næste generation overgår til at anvende NemLogin-rettighedsstyring ligesom virk.dk.

Under mødet gav Signaturgruppens Morten Storm Petersen også deltagerne et overblik over NemID efter et år med mange ændringer i infrastrukturen.

Deltagerne får fremsendt både mødereferat og kontaktinformationer på hinanden, så spørgsmål og erfaringer kan udveksles direkte.

Der afholdes nyt erfa-møde inden for et halvt år. Interesseret i at komme med? Kontakt Rasmus Kjærgaard på 29 26 29 58 eller rasmus@signaturgruppen.dk


08.12.2014

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.