Kontakt    +45 7025 6425

Nyheder fra Signaturgruppen

Nov 21, 2016

Sundhedsplatformen rullet ud på Rigshospitalet med Signaturgruppen på sidelinjen

Danmarks største sundheds-IT-projekt, Sundhedsplatform, blev i november rullet ud til alle Rigshospitalets brugere. Signaturgruppen sad standby i forbindelse med idriftsættelsen.

Nov 21, 2016

Nyt værktøj gør opmærkning i AD meget lettere

Signaturgruppen har udarbejdet et værktøj, som let sikrer korrekt opmærkning af AD i forbindelse med adgangskontrol i rammearkitekturen.

Oct 8, 2016

Er du vores nye tekniske supporter?

Signaturgruppen søger en teknisk supporter, som har potentiale til at blive specialist inden for vores faglige og meget tekniske arbejdsfelt.

Oct 8, 2016

Er du vores nye udvikler?

Signaturgruppen søger udvikler til fagligt udfordrende udviklingsopgaver. Er du nyklækket datalog eller i sidste del af studiet, er det ingen hindring hos os!

Sep 25, 2016

Ny software gør NemID medarbejdersignatur fri af Java

Fra december er Nets klar med en ny software til brugere af NemID medarbejdersignatur som nøglefil og NemID på hardware. Dermed bliver alle NemID-løsninger uafhængig af Java.

Aug 31, 2016

Nye føderationsløsninger er kommet til

Vi har på det seneste lavet føderationsløsninger baseret på Microsoft ADFS til en række nye partnere og deres applikationer. Se den samlede liste her.

Aug 31, 2016

Nu kan du få support døgnet rundt

Signaturgruppens medarbejdere sover nu med en vagttelefon under hovedpuden og er til enhver tid klar til at springe ud af sengen og lave fejlsøgning for kunderne.

Aug 31, 2016

Ny platform gør det lettere at være NemID tjenesteudbyder

Signaturgruppen lancerer 1. september en ny online full-service platform til NemID tjenesteudbydere.

Jun 10, 2016

Privat NemID kan snart bruges til erhvervstjenester

For 440.000 virksomheder og 100.000 fonde bliver det snart enklere at bruge NemID i erhvervsmæssig sammenhæng. Det private NemID skal nemlig kunne bruges i erhvervssammenhæng.

Jun 8, 2016

NSIS i høring - fra NemID og OCES til flere sikringsniveauer for eID

NSIS bliver en meget central standard i den fremtidige udvikling, og vi opfordrer alle med interesse i digitalisering til at bidrage til kvalitetssikringen nu.

May 18, 2016

Hvem er bedst? 4 mekanismer til autentifikation kappes om titlen

NemID, SMS, e-mail eller spørgsmål-svar? Vi sætter 4 mekanismer til autentifikation op mod hinanden i disciplinerne brugervenlighed, sikkerhed og effekt.

May 18, 2016

ADFS bliver en vigtig del af kommuners it-infrastruktur

I har alligevel allerede ADFS, så brug den eksisterende løsning i KOMBIT sammenhæng, men sørg for at lave et robust setup, lød nogle af rådene ved Signaturgruppens seminar.

Apr 26, 2016

Sådan øger du it-sikkerheden med password self-service

Der er ofte fokus på brugervenlighed og besparelser, når man snakker håndtering af glemte passwords. Men sikkerheden er også et væsentligt argument for password self-service.

Apr 12, 2016

Undgå 1.632 opkald og spar 235.000 kroner med Password Reset

Der er store besparelser at hente ved at eliminere de mange opkald til IT Helpdesk om glemte passwords.

Mar 9, 2016

Fagligt seminar - sæt kryds i kalenderen!

Den 10. og 12. maj holder vi fagligt seminar i henholdsvis Horsens og Ballerup. Seminaret har to hovedspor: Den fælleskommunale rammearkitektur og nye tiltag på NemID-området.

Mar 7, 2016

Password Reset med NemID kan nu integreres i Care

Signaturgruppen og KMD lavet et strategisk samarbejde, som gør det muligt at udbrede Password Reset med NemID til alle KMD Care kunder.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.