Kontakt    +45 7025 6425

Nyheder fra Signaturgruppen

Jul 3, 2017

3 måder Signaturcentral hjælper med at overholde den nye persondataforordning

Mange organisationer er optagede af, hvordan de skal overholde persondataforordningens krav. Læs her, hvordan Signaturcentral hjælper på 3 forskellige måder.

May 24, 2017

Firefox og Chrome skruer op for kravene til certifikater

Hverken Firefox eller Chrome accepterer nu certifikater signeret med SHA1, hvilket kan gøre det nødvendigt at opgradere Microsoft PKI-løsning for organisationer, som selv udsteder certifikater.

May 24, 2017

Ny app til to-faktor sikkerhed

Med app’en SoloID lancerer Signaturgruppen nu et alternativt til SMS, hvis man foretrækker at bruge sin telefon som sikkerhedsfaktor.

May 22, 2017

Seminardeltager luftede et problem – to dage efter var det løst

Da Signaturgruppen holdt fagligt seminar gjorde en af deltagerne opmærksom på en udfordring med overgangen til Java-fri medarbejdersignatur. Det blev der hurtigt taget hånd om.

May 18, 2017

Krav om to-faktor autentifikation nærmer sig

To-faktor autentifikation var et af hovedemnerne ved Signaturgruppens faglige seminar. Det er et tema, som de fleste større organisationer kommer til at forholde sig til inden for overskuelig fremtid.

Apr 20, 2017

Er du Signaturgruppens nye salgskoordinator?

Vi søger en salgskoordinator til vores salgsafdeling, der har et meget højt aktivitetsniveau. Sammen med vores to erfarne sælgere skal du drive vores kommercielle dialoger yderligere fremad.

Mar 30, 2017

Så let kan digital signering af dokumenter være

Med NemID TU Services kan kommuner og andre organisationer få en signeringsløsning, som uproblematisk kan flettes ind i den eksisterende it-infrastruktur.

Mar 17, 2017

Tag med til fagligt seminar om udviklingen inden for digital signatur og NemID

Bliv opdateret på udviklingen og nye muligheder inden for NemID og digital signatur. Den 9. og 11. maj holder Signaturgruppen sit årlige faglige seminar.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.