Kontakt    +45 7025 6425

Nyheder fra Signaturgruppen

Nov 4, 2017

MitID-udbud er skudt i gang

Udbudsmaterialet om MitID, den kommende afløser for NemID, er netop blevet offentliggjort.

Nov 4, 2017

Alternative to-faktor løsninger til Aula-projektet

To af Signaturgruppens udviklere arbejder lige nu på at udvikle flere forskellige løsninger til de lærere, der får behov for to-faktor sikkerhde i Aula

Nov 4, 2017

Nets introducerer ny CA – tjek din NemID-løsning

Ændringen betyder, at din NemID-løsning skal opdateres, hvis du har implementeret direkte referencer til spærrelisterne.

Sep 13, 2017

Sådan kan I få to-faktor sikkerhed i Aula

En ny samarbejdsplatform på skoleområdet, Aula, er på vej. En af de vigtige forandringer er, at der bliver krav om to-faktor logon ved adgang til følsomme personoplysninger.

Sep 12, 2017

Ses vi på Digitaliseringsmessen17?

Besøg os på stand C1 den 28/9 og hør om vores løsning til Aula, om sikkerheds-app'en SoloID og meget mere.

Aug 28, 2017

Ny salgskoordinator hos Signaturgruppen

Signaturgruppen har styrket salgsleddet med ansættelsen af Signe Buch Christensen, som allerede er godt i gang i en nyoprettet stilling som salgskoordinator.

Jul 3, 2017

3 måder Signaturcentral hjælper med at overholde den nye persondataforordning

Mange organisationer er optagede af, hvordan de skal overholde persondataforordningens krav. Læs her, hvordan Signaturcentral hjælper på 3 forskellige måder.

May 24, 2017

Firefox og Chrome skruer op for kravene til certifikater

Hverken Firefox eller Chrome accepterer nu certifikater signeret med SHA1, hvilket kan gøre det nødvendigt at opgradere Microsoft PKI-løsning for organisationer, som selv udsteder certifikater.

May 24, 2017

Ny app til to-faktor sikkerhed

Med app’en SoloID lancerer Signaturgruppen nu et alternativt til SMS, hvis man foretrækker at bruge sin telefon som sikkerhedsfaktor.

May 22, 2017

Seminardeltager luftede et problem – to dage efter var det løst

Da Signaturgruppen holdt fagligt seminar gjorde en af deltagerne opmærksom på en udfordring med overgangen til Java-fri medarbejdersignatur. Det blev der hurtigt taget hånd om.

May 18, 2017

Krav om to-faktor autentifikation nærmer sig

To-faktor autentifikation var et af hovedemnerne ved Signaturgruppens faglige seminar. Det er et tema, som de fleste større organisationer kommer til at forholde sig til inden for overskuelig fremtid.

Apr 20, 2017

Er du Signaturgruppens nye salgskoordinator?

Vi søger en salgskoordinator til vores salgsafdeling, der har et meget højt aktivitetsniveau. Sammen med vores to erfarne sælgere skal du drive vores kommercielle dialoger yderligere fremad.

Mar 30, 2017

Så let kan digital signering af dokumenter være

Med NemID TU Services kan kommuner og andre organisationer få en signeringsløsning, som uproblematisk kan flettes ind i den eksisterende it-infrastruktur.

Mar 17, 2017

Tag med til fagligt seminar om udviklingen inden for digital signatur og NemID

Bliv opdateret på udviklingen og nye muligheder inden for NemID og digital signatur. Den 9. og 11. maj holder Signaturgruppen sit årlige faglige seminar.

Mar 8, 2017

Tværoffentlig strategi for identitets- og rettighedsstyring på vej

Digitaliseringsstyrelsens udkast til den kommende tværoffentlige strategi for identitets- og rettighedsstyring har brugervenlighed og effektiv administration som sine to overordnede mål.

Mar 1, 2017

Ses vi til Offentlig digitalisering?

Kom og hør om vores nye løsninger til administration af NemID medarbejdersignatur, fjernadgangsløsninger med NemID og meget mere.

Feb 1, 2017

Morten D. Bech er ny udvikler hos Signaturgruppen

Morten D. Bech har skiftet en underviserrolle på Aarhus Universitet ud med et job som udvikler hos Signaturgruppen.

Jan 18, 2017

Ny standard til sikringsniveauer er frigivet

Den nye National Standard for Identiteters Sikringsniveau (NSIS) er nu frigivet. NSIS bliver en meget central standard fremover.

Jan 12, 2017

Undgå kritisk nedetid med redundans på Signaturcentral

NemID medarbejdersignatur er blevet forretningskritisk i mange organisationer, og derfor er redundans på en løsning som Signaturcentral en god idé.

Jan 9, 2017

Ny sikkerhedskonsulent hos Signaturgruppen

Michael Eriksen er godt i gang som ny sikkerhedskonsulent hos Signaturgruppen. Her tager han sig af teknisk support og installation af blandt andet Signaturcentral.

Jan 4, 2017

Private TU’ere kan nu tilbyde ”NemID privat til erhverv”

Nu bliver det enklere at bruge NemID i erhvervssammenhæng for personer, som har rettigheder til at tegne deres virksomhed alene.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.