Kontakt    +45 7025 6425

Nyheder fra Signaturgruppen

Aug 17, 2018

Mød Signaturgruppen på Digitaliseringsmessen i Odense

Signaturgruppen præsenterer en lang række af sine løsninger på Digitaliseringsmessen i Odense Congress Center den 27. september 2018

Jun 19, 2018

Beskyt GDPR kundehenvendelser med NemID

NemID er også en sikker og effektiv løsning, når man skal forholde sig til kundehenvendelser, ikke mindst i forhold til den nye GDPR persondataforordning.

Jun 19, 2018

Virksomheder får glæde af NemID nøgleapp

Det nye digitale alternativ til nøglekortet er allerede på vej til at blive en kæmpe succes. NemID nøgleapp er både mere sikker og mere brugervenlig og kan anvendes til mange professionelle formål.

May 11, 2018

NSIS-3 programmet – klar til AULA

NSIS sikringsniveau 3 er den nye standard, der supplerer NemID medarbejdersignatur fremadrettet, når medarbejderne skal på nationale tjenester, som behandler følsomme data.

May 9, 2018

God respons på det faglige seminar med Signaturgruppen

Cirka 80 deltagere mødte frem til de to faglige seminarer med Signaturgruppen i Skanderborg og Ballerup. Responsen fra en række af deltagerne har været positiv.

May 9, 2018

Transaktionstekst kan gøre NemID endnu mere brugervenlig og sikker

Nets kommende App som supplement til NemID Nøglekort og NemID Nøgleviser skal gøre det endnu nemmere at anvende NemID. Appen giver også mulighed for, at man kan tilføje en transaktionstekst til den enkelte transaktion.

Apr 11, 2018

Signaturgruppen er klar til bølgeplanen for udrulning af Aula-projektet

Forberedelserne til samarbejdsplatformen Aula er i fuld i gang. I løbet af foråret 2019 skal alle 98 kommuner være klar til Aula, og alle kommuner har et 12 ugers udrulningsforløb.

Mar 2, 2018

Nye sikkerhedstiltag i UNI-Login

Styrelsen for IT og Læring (STIL) har ultimo januar udsendt information til skoleledelserne og UNI-Login brugeradministratorer om nye sikkerhedstiltag.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.