Kontakt    +45 7025 6425

Nyheder fra Signaturgruppen

Dec 3, 2018

Signaturcentral forenkler håndtering af medarbejdersignatur

På baggrund af persondataforordringen har Nets DanID netop skærpet kravet til virksomheder, der anvender NemID medarbejdersignaturer med cpr-nummer.

Dec 3, 2018

Når sikker email går i kage

Sikker email har drillet mange af vores kunder i år. Microsoft Outlook 2016 mailklienternes understøttelse af krypteringsalgoritmen AES har givet knuder for sikker email med NemID.

Dec 3, 2018

Hvordan bliver 2019 for os eID-entusiaster?

For os, der arbejder med it-sikkerhed, med forkærlighed for sikre elektroniske identiteter, var 2018 et år med fokus på to-faktor identifikationsløsninger.

Oct 22, 2018

SoloID kan benyttes til flere formål

Du har måske hørt os snakke om SoloID i forbindelse med Aula. Vidste du, at SoloID også kan benyttes til to-faktor beskyttelse af EOJ-systemer og webmail?

Oct 22, 2018

Signaturgruppen fortsætter dialogerne om Aula med kommunerne

To-faktor step up til Aula, SoloID, app til to-faktor sikkerhed, og vejen frem imod NSIS sikringsniveau 3 – også kaldet niveau Betydelig. Det var tre af de emner, der havde størst interesse, da Signaturgruppen fortalte om sine dialoger og projekter for de kommende måneder på den netop afviklede Digitaliseringsmesse i Odense

Oct 18, 2018

Signaturgruppen fik styr på certifikatskifte

I forbindelse med KOMBITs udmelding om certifikatskifte i september-oktober opstod der forvirring hos en række af Signaturgruppens kunder. Opdateringen af certifikater blev udsat, men Signaturgruppen hjalp kunderne med kvalitetssikring og fejlsøgning

Aug 27, 2018

Signaturgruppens nye softwareudvikler

Fra 1. juni er 25-årige Hans-Martin Lauridsen ansat som ny softwareudvikler hos Signaturgruppen.

Aug 17, 2018

Mød Signaturgruppen på Digitaliseringsmessen i Odense

Signaturgruppen præsenterer en lang række af sine løsninger på Digitaliseringsmessen i Odense Congress Center den 27. september 2018

Jun 19, 2018

Virksomheder får glæde af NemID nøgleapp

Det nye digitale alternativ til nøglekortet er allerede på vej til at blive en kæmpe succes. NemID nøgleapp er både mere sikker og mere brugervenlig og kan anvendes til mange professionelle formål.

Jun 19, 2018

Beskyt GDPR kundehenvendelser med NemID

NemID er også en sikker og effektiv løsning, når man skal forholde sig til kundehenvendelser, ikke mindst i forhold til den nye GDPR persondataforordning.

May 11, 2018

NSIS-3 programmet – klar til AULA

NSIS sikringsniveau 3 er den nye standard, der supplerer NemID medarbejdersignatur fremadrettet, når medarbejderne skal på nationale tjenester, som behandler følsomme data.

May 9, 2018

God respons på det faglige seminar med Signaturgruppen

Cirka 80 deltagere mødte frem til de to faglige seminarer med Signaturgruppen i Skanderborg og Ballerup. Responsen fra en række af deltagerne har været positiv.

May 9, 2018

Transaktionstekst kan gøre NemID endnu mere brugervenlig og sikker

Nets kommende App som supplement til NemID Nøglekort og NemID Nøgleviser skal gøre det endnu nemmere at anvende NemID. Appen giver også mulighed for, at man kan tilføje en transaktionstekst til den enkelte transaktion.

Apr 11, 2018

Signaturgruppen er klar til bølgeplanen for udrulning af Aula-projektet

Forberedelserne til samarbejdsplatformen Aula er i fuld i gang. I løbet af foråret 2019 skal alle 98 kommuner være klar til Aula, og alle kommuner har et 12 ugers udrulningsforløb.

Mar 2, 2018

Nye sikkerhedstiltag i UNI-Login

Styrelsen for IT og Læring (STIL) har ultimo januar udsendt information til skoleledelserne og UNI-Login brugeradministratorer om nye sikkerhedstiltag.

Mar 2, 2018

Bliv opdateret på de nyeste løsninger på årets faglige seminar

Noget af det, som vi i særlig grad vil beskæftige os med på det kommende seminar, er to-faktor løsninger og NSIS sikringsniveau 3.

Jan 23, 2018

Er I klar, når Google fjerner tillid til en række certifikater?

Snart fjerner Google tillid til en lang række certifikater udstedt af Symantec, og det er en drastisk, men forståelig beslutning, siger Carsten Raskgaard, partner i virksomheden TrustSkills

Jan 22, 2018

IT-løsninger på vej ud i skyen

Der er tre aktuelle tendenser, som mange IT-brugere oplever i disse år: Applikationer på vej ud i skyen Ønsker om single signon-løsninger til cloudtjenester Fokus på sikker login til cloudtjenester

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.