Kontakt    +45 7025 6425

NSIS-3 programmet – klar til AULA

NSIS sikringsniveau 3 er den nye standard, der supplerer NemID medarbejdersignatur fremadrettet, når medarbejderne skal på nationale tjenester, som behandler følsomme data. 

Det nye sikringsniveau forudsættes i tjenester på fælleskommunal rammearkitektur og til AULA på skoleområdet. Det er også best practice i forhold til sikker adgangskontrol til beskyttelse af data, som er omfattet af GDPR lovgivning.

Der bliver travlt i foråret 2019, når bølgeplanen for AULA skal have alle 98 kommuner koblet på. De tekniske løsninger skal allerede anvendes ved opstarten af den bølge, som en kommune deltager i, så superbrugere og lærere kan uddannes på systemerne – og hos nogle kommuner måske endda før dette tidspunkt.

Rabat på ydelser

For at vi sammen kan anvende vores ressourcer bedst muligt, giver Signaturgruppen et godt tilbud om en rammeaftale på ydelser fra NSIS-3 produktsortimentet. 

Tilbuddet er rettet mod alle vores nuværende kunder på de omfattede ydelser, som I vælger fra os fra NSIS-3 produktsortimentet helt frem til sommer 2019, hvor AULA går i luften.  

  • Rammeaftaler indgået i 2. kvartal 2018 (dvs. senest d. 30/6-18) udløser 10 pct. rabat på omfattede ydelser
  • Rammeaftaler indgået i resten af 2018 udløser 5 pct. rabat på omfattede ydelser

Tag fat i os og aftal samarbejdet så hurtigt som muligt, så vi kan reservere tid til de tekniske implementeringer.

Læs mere om rammeaftalen her: 

https://www.signaturgruppen.dk/loesninger/nsis3/

 

 

 

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.