Kontakt    +45 7025 6425

Signaturcentral forenkler håndtering af medarbejdersignatur

På baggrund af persondataforordringen har Nets DanID netop skærpet kravet til virksomheder, der anvender NemID medarbejdersignaturer med cpr-nummer. 

Dette gælder typisk brugere med adgang til sundhedsfaglige systemer som f.eks. FMK. 

Derudover er cpr også et krav for brugere, der skal tinglyse.

Fremover skal man som NemID-administrator i forbindelse med brugeroprettelsen indhente slutbrugerens tilladelse til registreringen af cpr-nummeret. Herefter registrerer administratoren samtykket i forbindelse med oprettelsen. Der sendes samtidig en e-mail til brugeren med info om cpr-registreringen.  

Der er her, at Signaturgruppens signaturcentral-løsning bliver relevant.

Automatisk håndtering

”Virksomheder med en Signaturcentral-løsning kan med Signaturgruppens synkroniseringsmodul automatisk håndtere oprettelsesflowet på baggrund af eksisterende data i organisationens AD. Det gælder også håndteringen af medarbejdernes cpr-numre, idét man centralt kan registrere, at anvendelsen af cpr-nummeret er sket på baggrund af et eksisterende samtykke,” siger Kasper Bøggild, sikkerhedskonsulent hos Signaturgruppen.

Signaturcentral gør håndteringen af NemID medarbejdersignaturer enkel for både medarbejderen og organisationen. Signaturerne fornyes automatisk og er altid tilgængelige, og medarbejderen bruger blot sit AD-password, når signaturen skal anvendes.

Med Signaturcentral får I en central og sikker opbevaring af alle jeres signaturer, en brugervenlig løsning for medarbejderne og automatisering af en ellers tidskrævende administration.

Læs mere om Signaturcentral

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.