Kontakt    +45 7025 6425

Hans-Martin.jpg

Signaturgruppens nye softwareudvikler

Fra 1. juni er 25-årige Hans-Martin Lauridsen ansat som ny softwareudvikler hos Signaturgruppen.

Han har denne sommer afsluttet sin kandidat med hovedfag i matematik og bifag i datalogi fra Aarhus Universitet og er nu klar til at kaste sig ud i jobbet som udvikler i en verden, han længe har været dybt fascineret af.

Kort tid efter, at Hans-Martin Lauridsen var begyndt på sit studium på universitetet, blev han fanget af den mangefacetterede it-verden med kryptering og it-sikkerhed, og det fortalte ham, at matematik og datalogi var den rigtige vej at gå for ham.

”Det er vildt fascinerende,” siger Hans-Martin Lauridsen.

Komplekse løsninger

Han er især begejstret for at arbejde med komplekse løsninger, så når hans kolleger stiller med en opgave, så er Hans-Martin parat til at løse den, for jo mere kompleks en opgave lyder, jo mere motiveret kan han blive.

Han sagde netop ja til jobbet som softwareudvikler hos Signaturgruppen, fordi virksomheden har sit hovedfokus på it-sikkerhed og i høj grad arbejder med komplekse løsninger.

”Jeg bliver stærkt motiveret af problemløsninger, så man må gerne kalde mig for en fikser, fordi jeg er ansat til at levere løsninger, og det er noget af det, jeg er bedst til,” siger Hans-Martin Lauridsen.

Aktuelt arbejder Hans-Martin Lauridsen primært på Signaturcentralløsningen, hvor han fikser de issues og feature requests, som nu engang måtte dukke op.

"Jeg arbejder i øjeblikket på en masse udstedelsesfunktionalitet af virksomheds- og funktionscertifikater," forklarer han.

”Hvis jeg skulle anbefale uddannelsen til andre, ville jeg sige, at it er enormt spændende og udfordrende at arbejde med. Jeg er tiltrukket af jobbet, fordi det giver mig plads til at fordybe mig i komplekse emner inden for it-sikkerhed,” siger han.

Læs om Signaturgruppens øvrige medarbejdere her

 

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.