Kontakt    +45 7025 6425

SoloID kan benyttes til flere formål

Du har måske hørt os snakke om SoloID i forbindelse med Aula. Vidste du, at SoloID også kan benyttes til to-faktor beskyttelse af EOJ-systemer og webmail?

Signaturgruppen har tænkt SoloID til Aula to-faktor step up ind i en større sammenhæng til vores Identity Bridge-løsningskoncept. 

Elektronisk Omsorgsjournal, EOJ, og webmail er nemlig to af de områder i kommunernes it-løsninger, hvor Signaturgruppens løsningskoncept med SoloID og to-faktor step up til Aula også kan tages i anvendelse.

Udramatisk installering

Lige nu arbejder udvikler Peter Buus med en række kommuner om at installere SoloID. 

Han forklarer, at SoloID installeres udramatisk på eksisterende ADFS-miljøer, og derefter kan adgang til ADFS føderationspartnere nemt konfigureres op til to-faktor beskyttelse efter de adgangspolitikker, som kommunen beslutter.

Eksempelvis kan det konfigureres, at eksternt logon til Office365 fra Internet skal beskyttes med to-faktor SoloID logon.

Dialog med flere kommuner

Signaturgruppen har været i dialog med rigtig mange kommuner, der skal koble op til Aula, og det har givet os et godt overblik over det brogede miljø, der kendetegner IT på skoleområdet.

”Vores SoloID løsning understøtter nu langt de fleste behov vi har mødt for opkobling til Aula, og den fleksibilitet, vi har bygget ind i løsningen, gør, at SoloID også finder anvendelse for en lang række andre to-faktor behov. Såsom øget beskyttelse af EOJ og webmail,” forklarer Peter Buus.

Signaturgruppen har allerede løsninger kørende, hvor SoloID bliver benyttet til omsorgsjournal systemer, Office365, OWA, Citrix, CRM, password reset - og SoloID kan som sagt benyttes til alle ADFS opkoblede systemer.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.