Kontakt    +45 7025 6425

Transaktionstekst kan gøre NemID endnu mere brugervenlig og sikker

Nets kommende App som supplement til NemID Nøglekort og NemID Nøgleviser skal gøre det endnu nemmere at anvende NemID. Appen giver også mulighed for, at man kan tilføje en transaktionstekst til den enkelte transaktion. 

Transaktionsteksten kan gøre NemID endnu mere brugervenlig og sikker, hvis transaktionsteksten vælges med omhu. 

”Vi anbefaler, at man overvejer om en transaktionstekst, som brugeren kan forbinde med den transaktion, han er i gang med, kan forbedre jeres NemID løsning,” siger Morten Storm Petersen fra Signaturgruppen.

Transaktionsteksten kan være på op til 100 tegn, og brugeren vil se teksten i nøgleappen, når han godkender en handling med NemID. 

Hvis ikke der angives en specifik transaktionstekst vises en generisk tekst, som eksempelvis "Log på hos XXX Kommune". Den generiske transaktionstekst vil ofte være passende for de fleste løsninger.

”Signaturgruppens produkter udbygges med understøttelse af transaktionstekst i løbet af maj 2018, og hvis I anvender nogen af vores toolkits eller TU-services, vil I få direkte besked om de nye muligheder, når de er klar. I kan allerede nu overveje, om det er relevant i jeres løsning og i givet fald overveje, hvad transaktionsteksten skal være i de forskellige tilfælde,” siger Morten Storm Petersen.

Kontakt os hvis I har spørgsmål eller ønsker transaktionstekst understøttet. 

Læs mere om NemID nøgleapp hos Digitaliseringsstyrelsen her

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.