Kontakt    +45 7025 6425

Virksomheder får glæde af NemID nøgleapp

I løbet af de første to uger er den nye NemID nøgleapp blevet downloadet næsten 400.000 gange, og det nye digitale alternativ til nøglekortet er allerede på vej til at blive en kæmpe succes.

NemID nøgleapp er både mere sikker og mere brugervenlig og kan anvendes til mange professionelle formål.

SMS-engangskoder har længe været anset som den mest brugervenlige ekstra sikkerhedsfaktor til forskellige loginløsninger for kunder og medarbejdere i bankers og virksomheders IT-systemer. 

Sikkerheden i SMS-løsningerne er imidlertid blevet kritiseret, og standardiseringsorganisationerne er nu også begyndt at fraråde SMS som sikkerhedsfaktor. 

Usikkerhed elimineret

Disse usikkerheder er elimineret med lanceringen af den nye NemID nøgleapp. Den er lige så brugervenlig at anvende som SMS-løsningerne, og tilmed er den væsentlig mere sikker.

Det betyder også, at de mange erhvervsrettede NemID løsninger, som Signaturgruppen leverer, er blevet endnu mere brugervenlige og sikre at anvende for de danske virksomheder. Det gælder NemID løsninger som fx VPN, Citrix, Intranet, webmail og selvbetjent password reset.

  • Er du interesseret i at høre mere om, hvad Signaturgruppen kan gøre for dig, så kontakt: Vice President Sales Rasmus Kjærgaard, mail: rasmus@signaturgruppen.dk Mobil: 29 26 29 58

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.