Kontakt    +45 7025 6425

Nyheder fra Signaturgruppen

Dec 5, 2019

Så fik vi Aula i gang - men hvad er det med UNI-login passwords?

Signaturgruppen har etableret en integrationspakke til det nye UNI-Login, og vi har indgået en aftale med Hillerød Kommune om et pilotprojekt, der skal give os gode erfaringer, før synkronisering af passwords lukkes i februar 2020

Oct 7, 2019

Udviklere til Signaturgruppen

Signaturgruppen søger dygtige og ambitiøse IT-udviklere, som er klar til en faglig udviklende rejse med udviklingen af en MitID Broker forretningsapplikation til den nye MitID og NemLog-in3 infrastruktur.

Oct 7, 2019

”Der sker meget nyt de kommende år”

”Vore seminarer var lidt overvældende i år med de mange deltagere”, siger Signaturgruppens direktør Morten Storm Petersen.

Oct 7, 2019

Attraktivt salgsjob hos Signaturgruppen

Selvstændigt ansvar for projektsalg til en B2B kundegruppe, som generelt sætter pris på Signaturgruppens kompetencer, produkter og evne til at eksekvere

Aug 27, 2019

Stigende efterspørgsel på TU Services

På godt et år har Signaturgruppen fået 23 nye NemID-webtjenester, der ønsker at anvende NemID TU Services som deres NemID-løsning.

Aug 26, 2019

”Vi glæder os til spændende og udfordrende opgaver”

Signaturgruppen har forrygende travlt med at forberede sig til de kommende MitID- og Nem-Log-in3-lanceringer, og bl.a. derfor er medarbejderstaben netop blevet udvidet med to nye ansatte.

Jun 24, 2019

Nemmere adgang til at konfigurere rammearkitektur

Nu er det slut med at logge ind i STS-administration, hver gang du skal oprette en jobfunktionsrolle til rammearkitekturen. Signaturgruppen introducerer nu en simplificeret rolleadministration i KOMBIT-rammearkitekturen.

Jun 24, 2019

Program for årets seminar klar

Signaturgruppens årlige kundeseminar, der finder sted i Aarhus og i Ballerup hhv. 24. og 26. september, tilbyder et spændende program med fokus på NemID og overgangen til MitID og NemLog-in3.

May 22, 2019

SoloID Servicecenter

Overblik til IT-helpdesk. Mulighed for manuel registrering. Administration af to-faktor devices. Det er nogle af de åbenlyse fordele, vores kunder får ved at abonnere på Signaturgruppen SoloID Servicecenter.

May 21, 2019

Signaturgruppen deltager på Kommunernes Digitaliseringstræf 2019

Når Kommunernes Landsforening KL i samarbejde med Kit@ og Kombit arrangerer Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 i Odeon i Odense den 6. juni, er et hold fra Signaturgruppen på plads på stand nr. 20 i standområdet.

May 21, 2019

Professionshøjskolen Absalon har opnået to gevinster med ny Password Reset-løsning

Implementering af Password Reset med NemID har ikke blot løftet sikkerheden og brugervenligheden, men har også skabt en administrativ gevinst.

May 16, 2019

Signaturgruppen ansætter erfaren softwareudvikler

Emil Kaae Hansen er fra 1. maj ansat som softwareudvikler hos Signaturgruppen. Emil Kaae Hansen har solid erfaring med bl.a. it–sikkerhed.

Apr 9, 2019

Stor interesse for MitID og NemLogin3

Signaturgruppen fik god feedback på sine fremstød under OffDig 2019-konferencen om offentlig digitalisering i Musikhuset i Aarhus

Apr 9, 2019

Nets-aftale kommer Signaturgruppens kunder til gode

Medio marts 2019 blev det offentliggjort, at Nets har vundet det store udbud om MitID, der er næste generation af NemID. Det betyder, at Nets de kommende ti år skal udvikle og drive MitID, og aftalen rummer mulighed for to års forlængelse.

Mar 6, 2019

NemID brugere og misbrugssager i retten

En række medier har i den seneste periode dækket en række sager om NemID misbrug. 

Sagerne illustrerer, hvor bredt NemID anvendes i det danske samfund i dag.

Mar 6, 2019

Kompetente bud på NemIDs afløsere

Signaturgruppen er med på Offentlig Digitalisering i Aarhus 13.-14. marts.

Mar 6, 2019

NemID erstattes af MitID og NemLog-in3 fra 2021

Leverandørerne for NemIDs afløsere, MitID og NemLog-in3, er ved at falde på plads.

Mar 5, 2019

Lad flere medarbejdere registrere sig på samme device

Signaturgruppen er ved at lægge sidste hånd på en funktionalitet af SoloID app, som har været meget efterspurgt hos vore kunder, og vi forventer, at SoloID app understøtter flerbruger-devices fra foråret 2019.

Jan 29, 2019

Kunderne kan logge ind på alle systemer på én gang

AL Finans arbejder med flere websites, og med OpenID Connect fra Signaturgruppen kan finansieringsinstituttets kunder nøjes med ét NemID login, der giver adgang til alle systemer på én gang.

Jan 29, 2019

MitID og NemLog-in3 i 2021

NemID erstattes af private identiteter leveret af MitID projektet og erhvervsidentiteter leveret af NemLog-in3 projektet. Her beskrives nogle af de forventede ændringer for Signaturgruppens kunder.

Dec 19, 2018

Er du vores nye udvikler i Signaturgruppen?

Signaturgruppen søger udvikler til fagligt udfordrende udviklingsopgaver. Hvad enten du er en erfaren udvikler eller i sidste del af f.eks. datalog-studiet hører vi gerne fra dig!

Dec 4, 2018

Signaturgruppens nye modul på arbejde

Signaturgruppen har udviklet synkroniseringsmodulet Org-Synk, der fungerer som integration mellem integrationen mellem AD og STS-Organisation. Signaturgruppen har i samarbejde med Gladsaxe Kommune gennemført et pilotprojekt, som nu er sat i produktion.

Mar 2, 2018

Fagligt seminar om den nye infrastruktur der kommer i 2021

Signaturgruppen inviterer til fagligt seminar om migreringen til de nye elektroniske identiteter i 2021. Seminarerne foregår 24. september i Aarhus og 26. september i Ballerup

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.