Kontakt    +45 7025 6425

Offentlig Digitalisering 11_web.jpg

Kompetente bud på NemIDs afløsere

Signaturgruppen er med på Offentlig Digitalisering i Aarhus 13.-14. marts.

I Kammermusiksalen kan man møde John Christensen, forretningsansvarlig for NemID hos Nets, og Morten Storm Petersen fra Signaturgruppen, når de onsdag eftermiddag giver deres bud på, hvordan overgangen fra NemID til dens afløsere MitID og NemLog-in3 kommer til at forløbe.

Konferencen afvikles for syvende gang med DANSK IT som arrangør og samler mere end 1.500 deltagere fra hele landet. 

Deltagerne, der til dagligt beskæftiger sig med offentlig digitalisering i bl.a. kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, kommer for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. 

Ti sideløbende spor 

Programmet byder i år på ti sideløbende spor inddelt efter tema og format i form af oplæg, case, debat og workshop. 

Der er fokus på den operationelle, strategiske og politiske del af digitaliseringen og også på, hvordan man helt lavpraktisk håndterer digitalisering i en kommune eller anden offentlig myndighed.

Fælles for alle sessioner er, at arrangørerne tilstræber et højt fagligt niveau i alle cases, oplæg og debatter.

På plads ved store sal

Signaturgruppen er blot én blandt ca. 60 udstillerstande på konferencen, og du finder os på den sædvanlige stand sammen med Nets lige over for kaffebordet ved den store sal.

Her står en række af vores medarbejdere parat til at fortælle jer om de løsninger, vi allerede har kørende, og om hvordan vi ser migreringen til MitID og NemLog-in3 løsningerne omkring 2021 og frem.

Læs mere om OffDig '19 i Aarhus

Se hvor du kan møde oplægsholderne her

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.