Kontakt    +45 7025 6425

Nemmere adgang til at konfigurere rammearkitektur med ny version af AD opmærkningsværktøjet fra Signaturgruppen

Nu er det slut med at logge ind i STS-administration, hver gang du skal oprette en jobfunktionsrolle til rammearkitekturen. Signaturgruppen introducerer nu en simplificeret rolleadministration i KOMBIT-rammearkitekturen.

For det første undgår man dobbelt administration. For det andet får man et bedre overblik. Og for det tredje er den nye administration af KOMBIT rammearkitekturen en del af den løbende support og vedligehold på AD opmærkningsværktøjet.

Det er nogle af de vigtigste fordele, efter at Signaturgruppen har introduceret understøttelse for API adgang til STS administration, forklarer systemudvikler Peter Buus.

”Vi har gjort systemet enklere,” forklarer Peter Buus.

Når man skal konfigurere et nyt fagsystem op til at benytte KOMBIT rammearkitekturen, har arbejdsgangen hidtil været at logge på STS administration og oprette jobfunktionsroller og dataafgrænsninger, der mapper til brugersystemrollerne for det nye fagsystem. 

Herefter var opgaven at markere grupper og organisatoriske enheder i AD med de nye jobfunktionsroller og dataafgrænsninger. Den sidste del omkring opmærkning i AD anvender man måske Signaturgruppens AD opmærkningsværktøj til.

KOMBIT rammearkitektur_NY 1.jpg

 

Nu er det anderledes og mere simpelt.

Indbygget understøttelse

”Der er for nylig introduceret et API til STS administration, og det har vi indbygget understøttelse for i AD opmærkningsværktøjet. I AD opmærkningsværktøjet kan man nu direkte oprette jobfunktionsroller og knytte dem til brugersystemroller og fagsystemer. Samtidig får du bedre overblik over den samlede opsætning af rammearkitekturen,” uddyber Peter Buus.

Signaturgruppens løsning er som hidtil baseret på AD og ADFS. 

 KOMBIT rammearkitektur_NY 2.jpg

Hvis du vil vide mere, så kontakt Peter Buus:

Mail: peter@signaturgruppen.dk

Mobil: +45 20 28 40 42

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.