Kontakt    +45 7025 6425

Nets-aftale kommer Signaturgruppens kunder til gode

Medio marts 2019 blev det offentliggjort, at Nets har vundet det store udbud om MitID, der er næste generation af NemID. Det betyder, at Nets de kommende ti år skal udvikle og drive MitID, og aftalen rummer mulighed for to års forlængelse. 

Aftalen kommer i forlængelse af en aftale i december 2018 om leverance af næste generation af NemLog-in, som også indbefatter fremtidens medarbejderidentiteter som afløser for de nuværende NemID medarbejdersignaturer fra 2021. 

Dette er også godt nyt for Signaturgruppens kunder.  

Igennem samarbejdet med Nets får Signaturgruppen og vores kunder nemlig det optimale grundlag for at udvikle de bedste og mest innovative løsninger også i den kommende aftaleperiode frem mod 2030.

De nye løsninger adskiller sig i betydelig grad fra det vi kender fra NemID. Først og fremmest er der flere varianter og valgmuligheder for brugerne, og derudover er der nu også tre forskellige sikringsniveauer. 

Signaturgruppen er derfor nu i gang med at planlægge migreringen af de kørende løsninger ude hos kunderne, så vi kan indbygge flere fordele fra de nye infrastrukturer. 

Alt dette glæder vi os til at introducere vores kunder for ved vores faglige seminar efter sommerferien. Vi vil informere nærmere, når vi har eksakte datoer klar,” siger Signaturgruppens direktør Morten Storm Petersen.

Læs mere om kontrakten og de nye infrastrukturer på Nets’ hjemmeside

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.