Kontakt    +45 7025 6425

Så fik vi Aula i gang - men hvad er det med UNI-login passwords?

Signaturgruppen har etableret en integrationspakke til det nye UNI-Login, og vi har indgået en aftale med Hillerød Kommune om et pilotprojekt, der skal give os gode erfaringer, før synkronisering af passwords lukkes i februar 2020

”Endelig fik vi Aula i luften,” siger Signaturgruppens direktør Morten Storm Petersen.

”Efter alt vores fælles forarbejde var det dejligt at se, at de tekniske løsninger fungerede, som vi havde håbet. Tilbagemeldingerne fra kommunerne er positive, og vi har kun lavet få ændringer og opdateringer af løsningerne rundt omkring,” siger direktøren.

Mens der er tilfredshed med Aula-løsningerne, ser det dog ud til på skoleområdet, at Signaturgruppen har endnu en udfordring foran sig, denne gang med udfasning af UNI-login passwords.

Samme password

UNI-login anvendes i dag oftest både til login til brugere lokalt i kommunen og hos STIL. Dette er muliggjort af, at der foretages en synkronisering af passwords imellem bruger-databasen hos STIL og kommunen. Således har brugeren aktuelt haft det samme password begge steder.

STIL har bebudet en række ændringer til UNI-login, herunder at denne synkronisering af passwords lukkes i februar 2020. 

I den sammenhæng har Signaturgruppen indgået en aftale med Hillerød Kommune om et pilotprojekt, som understøtter, at Hillerød Kommune trækker password-administration hjem til et lokalt domæne for både ansatte og elever. 

Samtidig lancerer STIL understøttelse for login via fødereret opkobling til kommunal ADFS. Pilotprojektet understøtter således, at brugeren ender op med kun at have ét password at forholde os til.

Integrationspakke

Signaturgruppen har derfor etableret en integrationspakke til det nye UNI-Login. 

Integrationspakken understøtter at: 

  1. Brugere selv kan administrere eget login med NemID
  2. Forældre kan administrere deres børns login
  3. Lærere kan administrere deres elevers login
  4. Særligt administrativt personale kan understøttes i at administrere grupper af brugere

 

Læs mere om vores UNI-Login integrationspakke her

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.