Kontakt    +45 7025 6425

Emil_Kaae_2019.jpg

Signaturgruppen ansætter erfaren softwareudvikler

Emil Kaae Hansen er fra 1. maj ansat som softwareudvikler hos Signaturgruppen. Emil Kaae Hansen har solid erfaring med bl.a. it–sikkerhed.

Det er især erfaringen fra Emil Kaae Hansens tidligere job hos it–virksomheden Cryptomathic A/S, som han vil bygge videre på hos Signaturgruppen.

”Jeg sagde ja til det nye job hos Signaturgruppen, fordi jeg gerne ville arbejde med moderne teknologier og sikkerhed,” forklarer den 40–årige datalog, der er uddannet fra Aarhus Universitet.

Han har bl.a. praktisk erfaring med it-sikkerhed som følge af sit tidligere arbejde hos Cryptomathic A/S, hvor han fungerede som teknisk projektleder og løsningsarkitekt på projekter inden for authentication services, key management systemer, PKI services (CA, OCSP services og signatur servere), Microsoft CSP og data prep–systemer til ePassport.

Det er også noget af det, han særligt skal arbejde med hos Signaturgruppen.

God til at indgå i teams

”Jeg er god til at indgå i teams, hvor vi arbejder med komplekse problemstillinger som f.eks. PKI, tofaktor-løsninger og autentifikationsmekanismer. I kraft af mit tidligere arbejde har jeg beskæftiget mig meget med alle disse typer af løsninger,” siger Emil Kaae Hansen.

”En stor del af min erfaring kan jeg bruge til at formidle viden om disse områder til kunder ved at bygge bro og være med til at udvikle de services, som Signaturgruppen tilbyder.

Han forventer at opnå endnu mere hands on-erfaring med den lange række af de nævnte sikkerhedsteknologier og at få erfaring med, hvordan de kommer til at spille sammen i løsninger hos Signaturgruppens mange kunder. 

”Aktuelt kommer jeg til at arbejde meget med OpenID Connect og få indblik i, hvordan sammenhængen er i de mange forskellige kunders setups,” anfører den nye udvikler.

Ansvar for sikkerhed

Emil Kaae Hansen kommer fra en stilling som Senior Security Engineer hos it & data science virksomheden Scio+ med ansvar for sikkerheden på deres cloudplatforme, der leverer prædiktioner og indsigter i kundedata baseret på egenudviklede modeller. 

Før det har han været ansat som Lead Security Software Engineer hos virksomheden QIAGEN Aarhus A/S i et team, der byggede infrastruktur til at drive deres bioinformatikservices i et cloudmiljø på AWS.

Han har tidligere været ansat som udvikler hos Cryptomathic A/S fra 2004 til 2016. Her fungerede han først som udvikler på C++ og .NET projekter indtil 2006, hvorefter han påtog sig rollen som teknisk projektleder.

I første halvår af 2009 fungerede han som løsningsarkitekt under en kortere udstationering til Cambridge i England med særligt fokus på firmaets kunder i banksektoren.

Emil Kaae Hansen påbegyndte datalogistudiet ved Aarhus Universitet i 1997 og afsluttede i 2003 sin Msc. Cand Scient i datalogi og matematik.

 

 

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.