Kontakt    +45 7025 6425

Stor interesse for MitID og NemLogin3

Signaturgruppen fik god feedback på sine fremstød under OffDig 2019-konferencen om offentlig digitalisering i Musikhuset i Aarhus.

Da John Christensen fra Nets og Morten Storm Petersen fra Signaturgruppen på OffDig 2019-konferencen i Musikhuset i Aarhus holdt oplæg om bl.a. opbygning, ændringer og muligheder i den nye samlede infrastruktur i den offentlige sektor, skabte det stor opmærksomhed.

”Vi oplevede en meget stor interesse og deltagelse på vores indlæg om MitID og NemLogin3, som jeg afviklede sammen med John Christensen fra Nets. Der var også flere relevante spørgsmål fra salen, ligesom vi efterfølgende fik en del henvendelser på vores stand om den nye infrastruktur,” fortæller Signaturgruppens direktør Morten Storm Petersen.

På messestanden stod Vice President Sales fra Signaturgruppen, Rasmus Kjærgaard, klar sammen med sin stab for at imødekomme de mange henvendelser fra messedeltagerne.

”En af årsagerne til, at vi deltager på konferencen, er, at vi får mulighed for at møde både eksisterende og potentielle kunder på en anden måde end ved sædvanlige kundemøder. På messen kan man hurtigt opdatere hinanden på den faglige udvikling på vores arbejds- og løsningsområder. Det blev også indfriet i år med rigtigt mange gode dialoger med vores kunder. Vi diskuterede både overordnede og mere langsigtede løsningsmuligheder og løsninger af konkrete optimeringsbehov på kortere sigt,” siger Rasmus Kjærgaard.

Rasmus Kjærgaard påpeger samtidig, at OffDig-konferencen er en oplagt platform for Signaturgruppens medarbejdere til at holde sig opdateret på hele digitaliseringsområdet.

”På den her måde kan vores medarbejdere høre mere om, hvad der er aktuelt og relevant i den offentlige sektor, som udgør en vis andel af vores kundemasse,” fortsætter Rasmus Kjærgaard.

MitID og NemLogin3 tiltrak stor opmærksomhed, men målt på spørgsmålene på Signaturgruppens stand var der også en stigende opmærksomhed på kravene i NSIS-sikkerhedsstandarden, og ikke mindst hvad der skal til for at implementere og efterleve disse krav.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.