Kontakt    +45 7025 6425

Anna_Vinh_3_web.jpg

”Vi glæder os til spændende
og udfordrende opgaver”

Signaturgruppen har forrygende travlt med at forberede sig til de kommende MitID- og Nem-Log-in3-lanceringer, og bl.a. derfor er medarbejderstaben netop blevet udvidet med to nye ansatte.

Signaturgruppen deltager intensivt i forberedelserne til de kommende MitID og NemLog-in3-lanceringer de næste par år. 

”Det betyder, at nogle af de gode specialister, som vores kunder plejer at snakke med, nu er fokuseret til udviklingen af en Nets Broker og selve NemLog-in3 applikationen. Heldigvis har vi fået endnu et par dygtige dataloger med ombord i Anna og Vinh, som nu kommer i mesterlære hos os og senere møder jer ude i kundeprojekterne,” siger direktør i Signaturgruppen, Morten Storm Petersen.

Anna Nygaard Andersen og Vinh Cong Nguyen er begge ansat som udviklere i Signaturgruppens stab fra sommeren 2019.

Vil gerne gøre en forskel

Anna er uddannet cand. scient i matematik fra Aarhus Universitet 2019 med tilvalg i datalogi. 

Hun har desuden været på udveksling i et semester på University of Groningen, Bernoulli Institute for Mathematics, Computer Science and Artificial Intelligence i Holland. 

”Mine forventninger er at få nogle spændende og udfordrende opgaver, der ender med gøre en forskel for brugerne. Jeg forventer også at have tæt kontakt med både kunder og mine mange nye kolleger. Desuden forventer jeg selvfølgelig at kunne udvikle mig til at blive en vaskeægte sikkerhedsekspert,” siger Anna Nygaard Andersen

Plads til udvikling

Vinh Cong Nguyen er uddannet datalog fra Aarhus Universitet med baggrund inden for IT-produkt- og softwareudvikling. Vinh har under uddannelsesforløbet haft projektforløb i samarbejde med virksomhederne Codan og Aarhus Hardballbane. 

”Jeg forventer at arbejde på en spændende arbejdsplads, hvor der er plads til, at jeg kan udvikle mig og bidrage med den viden, jeg har allerede tilegnet mig,” siger Vinh Cong Nguyen.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.