Kontakt    +45 7025 6425

Nyheder fra Signaturgruppen

Nov 10, 2021

Er du Signaturgruppens nye udvikler / DevOps’er?

Signaturgruppen søger dygtig og ambitiøs IT-udvikler eller DevOps’er til Nets eID Broker platformen, som er en del af MitID landskabet. Se mere på https://broker.signaturgruppen.dk/

Sep 14, 2021

Frugtbart samarbejde mellem Penneo og Signaturgruppen

Gennem snart et år har softwarevirksomheden Penneo benyttet en Broker-løsning fra Signaturgruppen med stor succes for begge parter.

Sep 14, 2021

Succes med udvidelse til synkroniseringsmodul til FK organisation

En lang række af landets kommuner benytter en extended-pakke, som bl.a. gør kommunerne i stand til at foretage strakskørsel.

Jun 21, 2021

Nye tidsplaner fra Digitaliseringsstyrelsen

Der er nu udmeldt nye tidsplaner for disse to løsningstyper fra Digitaliseringsstyrelsen

Jun 21, 2021

God ide at forberede jeres brugere til de nye MitID erhvervsidentiteter

Den lokale IdP-løsning fra MitID erhverv forventes nu først frigivet efteråret 2022. Men det giver god mening at gøre klar til den nye teknologi allerede nu.

May 3, 2021

Dokumentsignering med Nets eID Broker i august

”Vi fokuserer i første omgang på teknisk dokumentation og følger så efter med testadgang i takt med, at dette bliver frigivet fra NemLog-in projektet,” siger Tue Schrøder Skeltved, som er teknisk arkitekt på Signaturgruppens Nets eID Broker.

May 3, 2021

MitID erhverv kommer til december

MitID erhverv frigives fra NemLog-in 6. december, og vi er alle i gang med at forberede migrering af de nuværende NemID-baserede IT-løsninger hos vores kunder, ligesom vi er i gang med at etablere de nye NSIS Lokal IdP-løsninger hos godt 50 store organisationer.

May 3, 2021

Supportteam i fuld gang med onboarding

Signaturgruppens MitID Broker går i luften 6. maj, når MitID pilotdriften sættes i gang, og det skaber travlhed i supportteamet.

Feb 23, 2021

Lille nøgleviser skaber sikker adgang

En række medarbejdere på Høje Taastrup Kommunes plejecentre kan nu se frem til at kunne logge sikkert på deres fælles iPads ved hjælp af en lille nøgleviser.

Dec 16, 2020

Fuld aktivitet på trods af corona – morgensamling på video

Vi er på vej ud af et bemærkelsesværdigt år med travlhed på trods af en coronakrise, der har tvunget os til at arbejde hjemmefra det meste af året.

Dec 14, 2020

Overgang fra NemID til MitID skaber travlhed hos Signaturgruppen

Netop nu er Signaturgruppen ved at indgå en række aftaler med større kunder

Nov 5, 2020

Signaturgruppen hjælper kommuner med TLS-opdatering

Mange danske kommuner står i den nærmeste fremtid over for et problem, når de ansatte skal anvende ADFS-adgang i deres systemer.

Nov 2, 2020

Signaturgruppen skaber sikker adgang til Aula for pædagoger i Viborg Kommune

Viborg Kommune er i front med en ny NSIS Lokal IdP løsning fra Signaturgruppen, og den følger den nye NSIS sikkerhedsstandard. Kommunens IT-arkitekt ser frem til at få løsningen implementeret.

Sep 8, 2020

Kommuner er glade for deltagelse i pilotprojekt med NSIS

Signaturgruppen er i gang med at implementere NSIS lokal IdP i Horsens, Viborg og Gladsaxe Kommune. De tre kommuner ser gode muligheder for projektet.

Sep 4, 2020

Forsikring & Pension indgår rammeaftale med Nets eID Broker om MitID

Brancheorganisationen Forsikring & Pension har i foråret 2020 gennemført et udbud om leverance af de kommende MitID privatidentiteter og NemLogin-in3 erhvervsidentiteter til organisationens medlemmer.

May 1, 2020

Signaturgruppen holder webinar 2. juni

Der bliver ikke mulighed for at holde vores faglige seminar her i foråret, selvom det godt kunne bruges, nu hvor den nye infrastruktur med MitID og NemLog-in3 er under opsejling. Vi har heldigvis mange direkte møder med jer om dette i denne tid, og derudover vil vi gerne, som noget nyt, invitere jer til webinar.

Apr 28, 2020

Hillerød Kommune: "Status er, at det nye system fungerer ude på skolerne"

Hillerød Kommune har været pilotkommune til integrationen af Signaturgruppens nye Uniloginpakke. ”Status er, at det nye system fungerer ude på skolerne, og her er man rigtigt glade for løsningen,” siger Hillerød Kommunes chef for Digitalisering og IKT-drift Claus Jensen.

Apr 23, 2020

Dagtilbud tager Aula i brug fra oktober 2020

I 2020 bliver Aula taget i brug i dagtilbud i de 97 kommuner, der har valgt at tilslutte sig løsningen på dagtilbudsområdet.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.