Kontakt    +45 7025 6425

Forsikring & Pension indgår rammeaftale med Nets eID Broker om MitID

Brancheorganisationen Forsikring & Pension har i foråret 2020 gennemført et udbud om leverance af de kommende MitID privatidentiteter og NemLogin-in3 erhvervsidentiteter til organisationens medlemmer. 

Udbuddet er vundet af Signaturgruppen, som skal levere sikre identitetsløsninger med MitID og NemLog-in3 og internationale eID-løsninger til forsikrings- og pensionskunder. 

”Migreringen fra NemID til de nye elektroniske identiteter bliver én af Danmarks-historiens største IT-opgaver,” siger Morten Storm Petersen, direktør i Signaturgruppen.

”Vi er stolte af, at Forsikring & Pension, efter et udbud med deltagelse af de øvrige private MitID Brokere på baggrund af de opstillede tildelingskriterier, har vurderet, at vores Nets eID Broker er den bedste forretningsløsning for deres medlemmer, og vi ser frem til et langt samarbejde om sikring og udvikling af medlemmernes stadig vigtigere digitale kanaler,” siger Morten Storm Petersen.

Stærk spiller

Med aftalen markerer Signaturgruppen sig som en stærk spiller på det kommende MitID Broker marked.

”Forsikring og Pension har med udbuddet villet sikre sine medlemmer de bedste forretningsløsninger, når NemID udfases,” siger Peder Herbo, IT & digitaliseringschef, underdirektør i Forsikring og Pension.

”Den nationale infrastruktur og de digitale kanaler bliver stadig vigtigere for vores medlemmer og deres kunder, og derfor blev det en omfattende proces at afsøge markedet og identificere det rigtige match for vores medlemmer. Vi er trygge ved, at Signaturgruppen i samarbejde med Nets kan give den driftssikkerhed og kontinuitet, som vores medlemmer efterspørger, samtidig med at vi driver en forretningsudvikling, hvor de nye muligheder kommer medlemmer og kunder til gavn. Det er et tilbud til medlemmerne at gøre brug af aftalen med Signaturgruppen, og det er altså ikke et krav til branchens medlemmer.”

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.