Kontakt    +45 7025 6425

Fuld aktivitet på trods af corona – morgensamling på video

Vi er på vej ud af et bemærkelsesværdigt år med travlhed på trods af en coronakrise, der har tvunget os til at arbejde hjemmefra det meste af året. 

Men bortset fra det har 2020 været et godt år for Signaturgruppen og vores IT-løsninger ude hos kunderne. Vi har kunnet gennemføre alle vores aktiviteter, selvom coronakrisen har givet udfordringer.

Vores faglige seminar fik vi f.eks. gennemført med stor succes som et webinar i juni, hvor vi online bl.a. kunne informere vores kunder om status på MitID og NemLog-in3.

De mange nye projekter, bl.a. en stor MitID-løsning til Forsikring & Pensions medlemmer, har betydet, at vi gennem 2020 har øget antallet af medarbejdere både i udviklings- og i salgsafdelingen, så Signaturgruppen i dag beskæftiger 19 medarbejdere.

Fusion med italienere

I slutningen af 2020 annoncerede Signaturgruppens ejer Nets en kommende fusion med det italienske betalingsselskab Nexi. Fusionen får ingen umiddelbar indflydelse på Signaturgruppens daglige drift.

Vi fortsætter uændret vores arbejde med at skabe innovative løsninger i den digitale infrastruktur i Danmark i samarbejde med vores kunder.

I 2021 ser vi især frem til at lancere Nets eID Broker fra maj. Vi integrerer alle vores nuværende kundeløsninger til den nye Broker, sådan at jeres medarbejdere vil kunne begynde at anvende det nye MitID i takt med, at de får fat i ét.

Vi forventer, at netbankerne kommer til at drive en fuld migrering til MitID frem imod udgangen af 2021.

Dernæst venter idriftsættelsen af de nye erhvervsidentiteter fra december 2021. Vi forventer lige nu, at overgangen til de nye erhvervsidentiteter vil finde sted hen over hele 2022, så vores store kunder både vil anvende NemID medarbejdersignatur på Signaturcentral og de nye NSIS Lokal IdP-baserede erhvervsidentiteter henover 2022.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.