Kontakt    +45 7025 6425

MitID erhverv kommer til december

MitID erhverv frigives fra NemLog-in 6. december, og Signaturgruppen er alle i gang med at forberede migrering af de nuværende NemID-baserede IT-løsninger hos vores kunder, ligesom vi er i gang med at etablere de nye NSIS Lokal IdP-løsninger hos godt 50 store organisationer. 

 

Vi synes, at vi nærmest er i gang med danmarkshistoriens største IT-migreringsprojekt.

Hos Signaturgruppen er Signe Buch Christensen kontaktperson for tillægsaftaler om anvendelse af MitID, og Peter Arentoft er koordinator for de mange hundrede implementeringer, vi skal gennemføre i løbet af 2021 og 2022.

”Den tekniske løsning er klar og vi er i fuld gang med at etablere lokale IdP’er hos mere end 50 organisationer”, fortæller Peter Arentoft. 

MitID privat idriftsættes den 6. maj 2021, og efter en pilotfase får alle mulighed for at få sig et privat MitID fra 16. august.

”I forbindelse med sidstnævnte projekt er vi i fuld gang med at opdatere vores nuværende NemID baserede løsninger til også at kunne tilbyde MitID login via Nets eID Broker”, forklarer Peter Arentoft.

Mange implementeringer

Den største udfordring for Peter Arentoft er, de mange implementeringer. 

”Vi plejer at kunne hjælpe vores kunder, lige når de har behov for det, men hvis alle ønsker hjælp til at ibrugtage MitID i deres løsninger inden for samme korte periode, kræver det koordinering”, fortæller Peter Arentoft.

”Heldigvis har vi en rigtig god dialog med vores kunder, og de har også god forståelse for situationen”.

”Vi skal nok blive klar til december, med vores dygtige folk ved telefonerne - og en masse planlægning,” tilføjer Peter Arentoft.

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.