Kontakt    +45 7025 6425

Thomas Schack_2_web.jpg

”Vi sælger først og fremmest tillid”

 Thomas Schack er ny Account Manager i Signaturgruppen. 

Han har de seneste 18 år beskæftiget sig med salg af IT outsourcing, infrastrukturydelser, drift, timer, projekter, servere, storage, netværk, hosting etc. 

Han kommer med næsten 20 års salgserfaring fra en række IT-virksomheder, og glæder sig enormt til arbejdet med at levere Signaturgruppens sikkerhedsløsninger til markedet.

”Jeg ser et stort potentiale, både på det offentlige og det private marked,” siger Thomas Schack, der kommer fra en ren infrastrukturverden, hvor man har snakket IT outsourcing i alle mulige afskygninger. 

Indsigt og erfaring

Det har givet en indsigt og en erfaring, som er værdifuld for det fremadrettede salgsarbejde i Signaturgruppen.

Thomas Schack besidder bl.a. en stor viden om f.eks. cloud-løsninger, og læg dertil 20 års salgserfaring i arbejdet med små og mellemstore virksomheder. 

”Min erfaring er en stor og væsentlig ballast, og så kommer jeg også med min evne til at kunne tale med alle mennesker. Jeg forstår, når folk taler teknik, og jeg er god til at sætte mig i kundernes sted og forstår deres behov og udfordringer. Vi sælger først og fremmest tillid,” siger Thomas Schack.

Thomas Schack kommer senest fra en stilling som Account Executive inden for Enterprise Infrastructure outsourcing hos Aarhus-virksomheden Itadel, det tidligere TDC Hosting.

 

Du kan kontakte Thomas Schack på Mob. +45 29 26 29 58 - tsc@signaturgruppen.dk 

Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.