Signaturgruppen hjælper ny betalingsløsning på vej

Signaturgruppen står for Broker-løsningen i ny betalingsapp.

 

Betalingsløsningen Symblepay er netop sendt på markedet. Ud fra et ønske om at gøre handel mellem private mere trygt, sikkert og troværdigt har folkene bag app’en Symblepay brugt to år at bygge den bagvedliggende teknologiplatform og kortfrie betalingsinfrastruktur, som bliver lanceret både til iOS og Android.

Symblepays grundlægger og adm. direktør Lars Sten Nielsen har en årelang baggrund med salg og forretningsudvikling af compliance- og bankingsoftware til børsnoterede virksomheder.

Som udgangspunkt satte han sig for at bygge en digital løsning til at gennemføre ejerskifter af brugte biler mellem private. Som en del af det ejerskifteflow skulle der integreres en god betalingsløsning, hvor køber kunne indbetale den aftalte pris, og hvor pengene kunne stå deponeret, indtil både køber og sælger godkendte handlen. 

Han opdagede til sin store overraskelse, at produktet slet ikke fandtes, og det var derfor indlysende, at de skulle udvikle en simpel og sikker betalingsløsning til handel mellem private.

Simpelt udbud

Man skulle implementere en login-løsning, og det skulle være en MitID-løsning, fordi det også anvendes i f.eks. bankøjemed og dermed signalerer seriøsitet og professionalisme. Samtidig var det ret indlysende for folkene i Symblepay, at det kræver en certificeret Broker-leverandør for at komme til at arbejde med MitID.

Derfor fandt de hurtigt to-tre leverandører gennem et simpelt udbud. 

”Det var her helt tydeligt, at det var Signaturgruppen, vi gerne ville samarbejde med, og det var det af flere årsager. Primært på det personlige plan. Susan Kit Hansen har hele tiden ydet den helt rigtige service, og hvis jeg stod og skulle ud at hyre en sælger / account manager, så ville jeg have en klon af Susan Kit Hansen,” siger Lars Sten Nielsen.

Samarbejdet med Signaturgruppen blev indledt i marts 2022, og folkene i Symblepay blev sat godt og grundigt ind i de forskellige forhold både på den teknologiske side, og i forhold til hvordan man eventuelt skulle agere uden for landets grænser.

Gnidningsfrit samarbejde

Lars Sten Nielsen betegner samarbejdet med Signaturgruppen som helt og aldeles gnidningsfrit.

”Det er superstabilt,” siger han. ”Det er lidt det kedelige svar, men det var det, vi havde håbet på, og nu er vi gået i markedet med vores produkt, og vi kan håndtere folks penge helt sikkert. Men vi er også en startup, så selvfølgelig vil der være bump på vejen. Hvis man er gået i markedet med det perfekte produkt, så er man kommet for sent ud,” som han siger.

Når Symblepay for alvor kommer i markedet i 2023, har Lars Sten Nielsen tre ønsker til serviceaftalen med Signaturgruppen: Stabilitet, troværdighed, sikring.

”Det skal bare køre. Når det handler om at flytte folks penge, er tillid altafgørende. Vi vil strukturere den private samhandel, så den bliver tryg. Vores mål for 2023 er at få op til 100.000 brugere,” siger direktøren. 

Kun én app

Symblepay kan anvendes på tværs af alle platforme og websites, så uanset om man handler på f.eks. dba.dk, Gul&Gratis, Trendsales, Reshopper eller gennem Facebook Marketplace, kan man nøjes med én app.

Symblepay er godkendt af Finanstilsynet, ligesom fragt og sporing af varen er integreret i løsningen, og der er indgået partnerskab med et af landets store forsikringsselskaber, så der stort set er fuld dækning for varer, der går tabt eller beskadiges under fragten.

Symblepay blev grundlagt i 2021 og beskæftiger i dag 12 ansatte.

 

Har du brug for at vide mere om Signaturgruppens Broker-løsninger, så kontakt Key Account Manager

Susan Kit Hansen på: Mob. +45 30 69 55 08 - mail: susan@signaturgruppen.dk