John Christensen_web.jpg

 

Signaturgruppen øger sit strategiske fokus på salg

John Christensen er ansat som souschef i Signaturgruppen.

 

Hvordan ser Signaturgruppens kundeportefølje ud om fem år?

Hvordan tegner Signaturgruppen fremtidens salgsstrategi?

Det er nogle af de opgaver, som Signaturgruppens nyansatte souschef John Christensen skal fokusere på.

John Christensens hovedopgave bliver at fokusere på det strategiske salg på en række af Signaturgruppens større kunder som f.eks. regionerne.

John Christensen er ansat i en stabsfunktion primært for at fokusere på salgsstrategi, samtidig med at de øvrige salgsmedarbejdere fortsætter det daglige, opsøgende salgsarbejde, sekundært for at supportere inden for områderne leverance og audit.

Tæt på kunderne

”Mit arbejde handler i høj grad om at kunne assistere vores store kunder som f.eks. regionerne i deres fremadrettede IT-strategi. Lige nu sker der en hel masse i forbindelse med overgangen fra NemID til MitID og MitID Erhverv. Vi skal ind og være så tæt på vores kunder, at vi også kan hjælpe dem videre i udviklingen af deres egen digitale infrastruktur og de services, der fremadrettet bliver behov for,” siger John Christensen.

Aktuelt har vi et kæmpe boom inden for MitID og MitID Erhverv, hvor vi skal flytte mange virksomheder over på nye tjenester, men på den anden side af det skal vi også opfinde nye produkter. Derfor skal vi ud for at lytte til vores kunder og høre, hvad de har af behov og forventninger. Derfra skal vi tænke kreativt,” siger John Christensen. 

40 års erfaring

Den 61-årige John Christensen kommer til Signaturgruppen med over 40 års erfaring fra den danske IT-verden. Han har været tilknyttet TDC og Nets gennem flere årtier, og han har arbejdet med bla. salg, udvikling og support. Samtidig har han gennem mange år haft et godt kendskab til staben i Signaturgruppen, og han glæder sig til nye og spændende opgaver.

”Vi vil fokusere på, hvordan vi fortsat udvikler os og lykkes med vores produkter i de kommende år. IT bliver mere og mere kompliceret, både for os selv og for vores kunder – og vi skal sikre, at vi fortsat er relevante i markedet.”

 

Hvis du har spørgsmål til salgsgruppen, så kontakt:

John Christensen, 

mobil +45 29 48 20 62 

mail: john@signaturgruppen.dk