Troværdighed er et nøgleord for Tangora

Som teknologivirksomhed var det vigtigt for Tangora Software A/S at vælge en samarbejdspartner, der har styr på alle teknologiske aspekter, da virksomheden skulle vælge en partner til at udføre MitID-opgaver for deres ofte ret følsomme kunder til f.eks. at vedligeholde deres kunders medarbejder- og kundeportaler.

 

Tangora Software A/S udvikler en low-code platform til f.eks. at skabe web-baserede end-to-end forretningssystemer og registreringssystemer.

Blandt kunderne finder man f.eks. KFUM’s sociale arbejde, der hjælper gældsramte danskere; man finder også Det Nationale Sorgcenter, der håndterer alle typer af sorg. Det kan være børn, der mister deres forældre. Det kan også være kræftramte familier, hvor man er ramt af sorg. Her er Tangora i gang med at udvikle en stor digital rygrad, der skal hjælpe organisationen med alle de processer, der skal håndteres i forbindelse med borgere med sorg.

Man finder også Dansk Hunderegister, der registrerer over en million danske hunde, ligesom store, halvoffentlige forsyningsselskaber er en del af kundeporteføljen.

Kritiske kunder

”I Tangora er vi vant til at løse indlogningssystemer på en troværdig og erfaren måde, og hele det nye indlogningsapparat kommer til at køre i MitID. De mere eller mindre følsomme opgaver bliver Signaturgruppen en naturlig del af. Det er kritiske kunder, som er afhængige af, at systemet er troværdigt og fejlfrit. Når vi vælger at gå sammen med Signaturgruppen, er vi opmærksomme på, at vi kan forvente et niveau af kvalitet. Samarbejdet skal også afspejle de værdier, som vi selv arbejder efter og har behov for at sende videre til vores kunder,” forklarer administrerende direktør i Tangora A/S, Klaus Kortbæk.

”Over for mange af vores kunder er troværdighed et nøgleord, og derfor er det helt grundlæggende for os, at vores samarbejdspartnere har styr på alt det teknologiske. Der skal f.eks. være en oppetid, som ikke forsinker vores systemer,” siger direktøren.

Partneraftaler

Som den eneste broker-leverandør i Danmark arbejder man i Signaturgruppen med partneraftaler. Det giver mulighed for den pågældende partner at deltage i og for at formidle  tjenesteudbyderes tilslutning til MitID i samarbejde med Signaturgruppen.

Signaturgruppen arbejder tæt sammen med en række store medspillere på markedet for at levere MitID understøttelse til digitale tjenester, deriblandt Tangora Software A/S.

Signaturgruppen ser det som en helt naturlig opgave at samarbejde med partnere for at give dem muligheden for at integrere til og understøtte brugen at MitID i de digitale tjenester, som de udfører for deres kunder. Dermed kan en partner tilbyde en samlet løsning for slutkunden, så denne slipper for selv at skulle gennem en broker.

Tangora Software A/S er en af Signaturgruppens vigtigste partnere, og partnerskabet er indledt i forbindelse med migrering til MitID for ca. et halvt år siden.

”Vi er godt tilfredse med samarbejdet,” siger Klaus Kortbæk.

”Tangora har arbejdet med NemID gennem mange år, og da vi skulle i gang med at arbejde med en fornyet indlogningsapplikation, så var det naturligt for os med vores bagage at vælge en partner, som lever op til en række kriterier. Signaturgruppen er samtidig ejet af Nets, og det faktum har vi ledelsen i Tangora A/S også lagt stor vægt på. Det følte vi os trygge ved, også med baggrund i vores tidligere erfaringer med NemID. Det lå naturligt for os at tage en dialog med Signaturgruppen, og implementeringen af MitID har fungeret problemfrit indtil videre. Vores kunder har systemer med behov for indlogning, og det er der, at Signaturgruppens ekspertise kommer ind.”

 

Ønsker du at vide mere om partneraftaler med Signaturgruppen, så kontakt

Key Account Manager Susan Kit Hansen:  +45 30 69 55 08, mail: susan@signaturgruppen.dk