Kontakt    +45 7025 6425

Konsulent assistance

Signaturgruppen beskæftiger nogle af landets førende kompetencer indenfor internet sikkerhed, Digital Signatur og NemID. Vores viden og erfaring har hjulpet mange af vores kunder i forskellige faser af deres digitaliseringsprojekter

Rådgivning og konsulentarbejde

Signaturgruppen har stor erfaring med etablering af sikre IT-løsninger. Dermed kan vi tilbyde at assistere i forbindelse med kravspecifikation, arkitektur og udarbejdning af tilbud på løsninger omfattende digital signatur og sikkerhed.

Systemudvikling

Vores konsulenter kan assistere i forbindelse med generel udvikling af IT systemer. Vores kernekompetencer er Java, .Net, WSDL/SOAP, sikkerhed og Digital Identitet.

Microsoft PKI

Signaturgruppen kender mulighederne i Microsofts PKI komponenter til bunds og kan assistere til optimal udnyttelse af de muligheder som en intern CA giver. Læs mere.

Hardware Security Modules

Signaturgruppen har stor erfaring med etablering af IT-løsninger som anvender dedikeret hardware (Hardware Security Modules) til opbevaring af følsomt nøglemateriale. Mangler I afklaring af om I har behov for dedikeret krypto hardware eller assistance til opsætning og integration kan vores konsulenter assistere.


 
Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.