Kontakt    +45 7025 6425

Profiler

Carsten Sørensen

Carsten er Key Account Manager i Signaturgruppen. Han har stor erfaring med salg af IT-ydelser – inden Signaturgruppen arbejdede han som salgschef i SAP-konsulenthuset Applicon og før det som salgschef i Four Soft, der udvikler IT-løsninger til logistikbranchen.

Mob. +45 21 28 01 11 - carsten@signaturgruppen.dk

Henrik Overgaard

Henrik har en universitetsbaggrund indenfor kryptologi, og har siden 2011 været udvikler i Signaturgruppen. Henrik har særlig erfaring med Signaturcentral løsningerne men har ellers en bred berøringsflade med alle Signaturgruppens løsninger.

Mob. +45 40 16 34 72 - henrik@signaturgruppen.dk

Jakob Gadegaard Bendixen

Jakob har en universitetsbaggrund indenfor kryptologi og har været udvikler i branchen siden 1998. Udover de grundlæggende teknologier omkring sikkerhed, NemID og SAML har Jakob særlig erfaring med store udviklingsprojekter som anvender agile udviklingsmetoder.

Mob. +45 51 52 60 90 - jakob@signaturgruppen.dk

Kasper Bøggild

Kasper er en erfaren sikkerhedskonsulent, som hos Signaturgruppen særligt beskæftiger sig med kundeimplementering, uddannelse, kravspecifikationer og teknisk support. Inden han begyndte hos Signaturgruppen, arbejdede han i seks år hos Nets DanID og inden da ni år hos TDC, og han har derfor dyb indsigt i den bagvedliggende infrastruktur.

Mob. + 45 24 44 45 92 - kasper@signaturgruppen.dk

Morten Storm Petersen

Morten Storm Petersen er direktør i Signaturgruppen. Morten blev tildelt Dansk IT's sikkerhedspris i 2003, og var ansvarlig for produktion af OCES1 digital signatur hos TDC. Medstifter af Signaturgruppen 2006. Rådgiver indenfor kravspecifikation, sikkerhed og implementering.

Mob. +45 20 20 25 50 - morten@signaturgruppen.dk

Niels Frimodt Sørensen

Niels er en erfaren konsulent, med en stærk teoretisk og praktisk baggrund indenfor datasikkerhed og kryptering efter 15 år i branchen og en universitetsbaggrund på området. Niels har særlig erfaring indenfor Microsoft PKI, Luna SA HSM'er, netværkssikkerhed samt planlægning og implementering af sikker drift.

Mob. +45 40 20 74 96 - niels@signaturgruppen.dk

Peter Arentoft

Peter er en erfaren datalog og projektleder med mere end 10 års erfaring indenfor udvikling, implementering og drift af IT løsninger. Som leveranceansvarlig for Signaturgruppens kundeimplementeringer er Peters fokusområde at vi leverer en høj kvalitet til kunderne hver gang.

Mob. +45 20 22 35 22 - pra@signaturgruppen.dk

Peter Buus

Peter er en erfaren udvikler, der har bevæget sig i mange miljøer siden 1980. Peter har særlig erfaring indenfor NemID integration på hjemmesider, Integration til Active Directory, ADFS, SAML og cloud føderering af identiteter. Peter har desuden praktiske erfaringer i allehånde programmeringssprog og tilhørende værktøjer.

Mob. +45 20 28 40 42 - peter@signaturgruppen.dk

Rasmus Kjærgaard

Rasmus er salgschef i Signaturgruppen og har ansvaret for salg og markedsføring af Signaturgruppens løsninger og kompetencer. Rasmus har stor erfaring i kundepleje og salg af it-løsninger fra mere end 10 år i it-branchen. Udover den praktiske kommercielle erfaring har Rasmus en HD i afsætning som teoretisk baggrund.

Mob. +45 29 26 29 58 - rasmus@signaturgruppen.dk

Thomas Mostrup Nymand

Thomas er en erfaren udvikler med mange store kundeimplementeringer siden sin start i branchen i 1994. Thomas har særlig erfaring indenfor udviklingmetodikker og kvalitetssikring af programmering. Derudover har Thomas været en central specialist i implementering af elektronisk tinglysning i Danmark over en femårig periode.

Mob. +45 20 10 27 05 - thomas@signaturgruppen.dk

Tue Schrøder Skeltved

Tue har en universitetsbaggrund indenfor kryptologi, og har siden 2011 været udvikler i Signaturgruppen. Tue har særlig erfaring med NemID og Microsoft føderationsteknologier, og arbejder derudover også på løsninger til mobile platforme.

Mob. +45 21 35 83 58 - tue@signaturgruppen.dk

Hans-Martin Lauridsen

Hans-Martin Lauridsen er udvikler hos Signaturgruppen. Hans-Martin har arbejdet som studenter-udvikler og er nu udvikler på fuld tid hos os efter afslutningen af hovedfag i matematik og bifag i datalogi fra Aarhus Universitet juni 2018.

Mob. +45 51 62 00 09  - hans-martin@signaturgruppen.dk

Michael Eriksen

Michael har arbejdet som sikkerhedskonsulent hos Signaturgruppen siden slutningen af 2016 og har taget årelang it-erfaring med sig ind i jobbet. Han har en baggrund hos IBM, hvor han har arbejdet med Application Hosting, og har før det været hos Sonofon. Michael er en del af Signaturgruppens tekniske support-team.

Mob. +45 24 60 34 96michael@signaturgruppen.dk

Morten D. Bech

Morten er udvikler og kommer med en baggrund fra Aarhus Universitet – både i kraft af sin kandidatgrad i datalogi og flere år som underviser i programmering.  Morten har været ansat siden starten af 2017 og arbejder med udvikling på den brede produktportefølje af eID- og signaturløsninger.

Mob. +45 40 20 05 40mdb@signaturgruppen.dk

Signe Buch Christensen

Signe Buch Christensen er salgskoordinator i Signaturgruppen. Hun kom til Signaturgruppen i 2017 og tog 12 års erfaring fra IT-branchen med sig. Hun har blandt andet arbejdet med systemer til håndtering af fleksible løngoder hos ED-Data, TDC og Atea. 

Mob. +45 23 70 20 67 signe@signaturgruppen.dk

Emil Kaae Hansen

Emil har bl.a. praktisk erfaring med it-sikkerhed som følge af sit tidligere arbejde hos Cryptomathic A/S, hvor han fungerede som teknisk projektleder og løsningsarkitekt på projekter inden for authentication services, key management systemer, PKI services (CA, OCSP services og signatur servere), Microsoft CSP og data prep-systemer til ePassport.

Mob. +45 40 20 86 40‬ - ekh@signaturgruppen.dk

Anna Nygaard Andersen

Anna er uddannet cand. scient i matematik fra Aarhus Universitet 2019 med tilvalg i datalogi. Hun har desuden været på på udveksling i et semester på University of Groningen, Bernoulli Institute for Mathematics, Computer Science and Artificial Intelligence i Holland. Anna er ansat som udvikler fra sommeren 2019. 

Mob. +45 20 53 69 05 - anna@signaturgruppen.dk

Cong Vinh Nguyen

Vinh er uddannet datalog fra Aarhus Universitet med baggrund inden for IT produkt- og softwareudvikling. Vinh har under uddannelsesforløbet haft projektforløb i samarbejde med virksomhederne Codan og Aarhus Hardballbane. Cong er ansat som udvikler fra sommeren 2019. 

Mob. +45 20 53 69 38 - vinh@signaturgruppen.dk

 
Udfyld dine kontaktoplysninger så vil vi kontakte dig med mere info om produktet.