FK Login

FK Login hjælper jeres brugere med at logge ind i de fælleskommunale fagsystemer.

 

Fagsystemerne logger brugere ind via den fælleskommunale Context Handler, der stiller særlige krav til brugernes login-token. FK Login udsteder korrekt formatterede login-tokens til den fælleskommunale Context Handler, indeholdende brugernes identitet, jobfunktionsroller og dataafgrænsninger.

Kontakt os

Indkapsling

Check-Circle--Streamline-Streamline--3.0.svg

FK Login indkapsler de tekniske detaljer såsom token-indhold og token-formattering (OIO-BPP).
I behøver således ikke bekymre jer om hvad og hvordan, men kan fokusere på hvem systemet skal udstede login-tokens til.

Fleksibilitet

Data-Transfer--Streamline-Streamline--3.0.svg

I kan indstille FK Login til at hente brugerdata, roller og rettigheder i lige præcis de AD-attributter I har dem liggende i. FK Login kan også udvides til at hente data i andre IdM-systemer.

Multifaktor login

Password-Lock-1--Streamline-Streamline--3.0 (1).svg

FK Login virker med både en-faktor login og to-faktor login samt single sign-on. NSIS sikringsniveau er også understøttet. I bestemmer selv, hvilket login-niveau I vil afkræve jeres brugere.

Professionel support

headphones-customer-support-human.svg

Med FK Login får I også adgang til vores erfarne og dedikerede supportteam. Vi står klar til at assistere med konfiguration, integration og løbende support for at sikre en problemfri implementering og brugeroplevelse.

FK LOGIN 
Hvordan virker det? 

FK Login er et Attribute Store plug-in til Microsoft AD FS (Kommunal Identity Provider). FK Login kan formatere claims indeholdende brugerdata og jobfunktionsroller, som skal leveres til den fælleskommunale Context Handler i et specielt OIO-BPP-format. Udover formateringsfunktionerne indeholder FK Login også en række hjælpe- og logfunktioner. 

FK Login finder de nødvendige data i jeres AD. Disse data administrerer I nemmest med brug af modulet FK Administration.

Læs mere om
Automatisk synkronisering af organisationsdata fra Active Directory til Fælleskommunalt Organisationssystem
Administration af jobfunktionsroller og dataafgrænsninger til Fælleskommunalt Administrationsmodul