Signaturgruppen Broker

Vi tilbyder en certificeret MitID-broker, der hurtigt og enkelt tilføjer verificering gennem MitID til jeres digitale tjenester.

 

Lad vores broker håndtere de tekniske nuancer af brugervalidering. I kan koncentrere jer om at levere førsteklasses service, mens vi sikrer, at MitID-integration virker gnidningsfrit på jeres platform.

Kontakt os

Forøget sikkerhed

Check-Shield--Streamline-Streamline--3.0.svg

Vores certificerede MitID-broker tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til dine digitale tjenester. MitID, der er kendt for sine robuste sikkerhedsfunktioner, er integreret og styrket gennem vores MitID-certificeret broker, hvilket sikrer en beskyttet oplevelse både for dig og dine brugere.

Strømlinet integration

Module-Puzzle--Streamline-Streamline--3.0.svg

At navigere gennem kompleksiteten af en MitID-integration gøres simpel med vores broker. Vi fungerer som broen mellem jeres platform og MitID og håndterer den tekniske implementering mellem vores broker og MitID.

Brugervenlig verifikation

Desktop-Monitor-Approve--Streamline-Streamline--3.0.svg

Oplev lethed i brugergodkendelse med vores certificeret MitID-broker. Vi håndterer godkendelsesprocessen og giver en gnidningsfri og problemfri oplevelse for jeres slutbrugere. 

Support og opdateringer

headphones-customer-support-human.svg

Vi tilbyder løbende support og sikrer, at vores broker altid er opdateret med de nyeste MitID-funktioner, hvilket sparer jer behovet for konstant allokerede IT-ressourcer.

Fleksibilitet

programming-browser.svg

I modsætning til tidligere er MitID udviklet med modularitet og fleksibilitet som primære krav. Dette gør det nemt og hurtigt at tilpasse MitID til nye sikkerhedskrav og håndtere et trusselsbillede, der udvikler sig løbende.

UX & Design

Laptop-Smiley--Streamline-Streamline--3.0.svg

Det er muligt at tilpasse designet af brugergrænsefladen på mange parameter. Vælg jeres egne farver, overskrifter, tekst-størrelser og selvfølgelig jeres eget logo. Det kan I nemt konfigurere gennem vores administrationsportal. 

EKSTRA SERVICE
Få 24/7 Broker Driftsvagt 

Giv dit driftspersonale ekstra tryghed med vores 24/7 driftsvagt, som er tilgængelig via telefon eller e-mail.

 

Fordelene ved vores 24/7 Broker Driftsvagt abonnement inkluderer:
 • Third line support og specialiseret driftsassistance, tilgængelig døgnet rundt.
 • Lynhurtig reaktionstid på kun 2 timer.
 • Vagten kan også hjælpe i afklaringen af midlertidige løsninger, der kan mindske eventuelle problemer.

 

Prøv vores demo og oplev, hvor nemt det er at integrere MitID med Signaturgruppen Broker.

Gå til demo

UX & Design features 

 • Opsætning af tema

  Opsætning af tema

  Der findes en række basis-layouts som definerer opsætningen af loginsiden. Der kan frit vælges, om det skal være en centreret loginboks, lodret opsplitning, en topbar eller en af de andre layoutmuligheder.

 • Vælg jeres brandfarver

  Vælg jeres brandfarver

  Brandfarver er en integreret del af jeres brands identitet og påvirker, hvordan forbrugerne opfatter og interagerer med jeres indhold. Ved at tilpasse temaet til jeres farver, oplever slutbrugeren en genkendelighed de kan stole på.

 • Få eget logo på MitID login-siden

  Få eget logo på MitID login-siden

  Det er vigtigt at have et logo på en login-side for at øge brandgenkendelsen og brugertilliden. Det hjælper med at opbygge tillid, forbedre brugeroplevelsen og styrke din brandidentitet.

UNDERSTØTTELSE AF SIKKERHEDSKRAV

Frugtbart samarbejde mellem Penneo og Signaturgruppen

Penneo har kunder inden for flere forskellige brancher, f.eks. revision og regnskabsføring, finans, advokatfirmaer og ejendom. Derfor er virksomheden afhængig af en solid og stærk partner, fordi disse brancher har strenge krav til både sikkerhed og efterlevelse af GDPR og generel efterlevelse af lovkrav, når det kommer til håndtering af dokumenter.

Signaturgruppens MitID-brokerløsning blev det foretrukne valg for Penneo.

”Alle i teamet, som vi har været i kontakt med, har været meget professionelle, venlige og hjælpsomme. Det har gjort processen gennemsigtig, lettere og behagelig. Det har været et meget velfungerende samarbejde indtil nu.”

Loredana Musat
Chef for Kommunikation & Branding, Penneo

Læs mere

Vil du vide mere om vores features?
Forbedr jeres systems adgangskontrol med Signaturgruppen Broker Rettighedsstyring. Dette sikrer, at kun brugere med specifikt tildelte rettigheder på deres MitID Erhverv kan få adgang til jeres system.
Ved at vælge Signaturgruppens MitID aldersverificering som løsning giver I jeres kunder en velkendt og tryg mulighed for, at verificere deres alder.
Vores udvalg af signeringsløsninger omfatter transaktionsbaseret signering, PDF-visningssignering og kvalificeret signering via NemLog-in.
MitID Controlled Transfer er en sofistikeret mekanisme, der giver en digital tjeneste mulighed for sikkert at overføre en brugers MitID-session til en anden tjenesteudbyder
Få problemfri og sikker identitetsverifikation med MitID CPR Match
Link til vores GitHub repository
Få seneste opdateringer og nyheder om vores broker