Signaturgruppens medarbejdere

Hos Signaturgruppen er vi stolte af vores talentfulde og dedikerede team.

Vores medarbejdere repræsenterer et bredt spektrum af ekspertise, baggrunde og færdigheder - alt sammen forenet af vores entusiasme for digitale identitetsløsninger.

 

Lær folkene bag vores innovative løsninger at kende og få mere at vide om dem, du vil møde som kunde hos os.

Kontakt os

Anna_Nygaard_Andersen.jpg

Anna Nygaard Andersen

It-udvikler

Vi er glade for at have Anna i vores team. Hun bidrager bl.a. til flere af regionsprojekterne som udvikler. Med baggrund som cand.scient. i matematik, tilvalg i datalogi fra Aarhus Universitet og en periode på University of Groningen, Bernoulli Institute for Mathematics, Computer Science and Artificial Intelligence i Holland, tilføjer Anna en værdifuld indsigt til teamet. Uden for kontoret nyder Anna musik, kor, pubquiz og kulturlivet i Aarhus.

Anna har været en del af teamet siden 2019.

+45 20 53 69 05
anna@signaturgruppen.dk

Carsten_Sorensen.jpg

Carsten Sørensen

Markedschef

Carsten er markedschef og en del af vores stærke salgsteam. Carsten har fokus på at møde vores kunder, hvor de er, så vi bedst muligt rammer deres behov. Med sin omfangsrige erfaring inden for salg af IT-ydelser tilføjer han værdifuld ekspertise til vores team. Uden for arbejdet nyder Carsten at dyrke sin passion for golf og fodbold samt at tilbringe tid med sin familie, herunder børn og børnebørn.

Carsten har været en del af teamet siden 2014.

+45 21 28 01 11
carsten@signaturgruppen.dk

Christian_Ulstrand.jpg

Christian Ulstrand

Implementeringstekniker

Christian er en af vores dygtige teknikere, der både står for levering, implementering og support af vores løsninger hos kunderne og er en værdsat del af supportteamet. Han har været en vigtig del af udviklingen af vores StatusObserver, der overvåger serverforhold, tjekker status på hardware og bekræfter driften af Signaturgruppens tjenester. Uden for arbejdet nyder Christian cykelture i skoven, synge i kor og leder en online multinational spilgruppe.

Christian har været en del af teamet siden 2023.

+45 44 12 04 93
christian@signaturgruppen.dk

Vinh.jpg

Cong Vinh Nguyen

It-udvikler

Vinh, som er den del af vores udvikler-team, videreudvikler på en stor del af Signaturgruppens portefølje, fx vores SIB, føderering og Lokal IdP. Med erfaring i både front- og backend-udvikling er Vinh en alsidig ressource. Uddannet datalog fra Aarhus Universitet med erfaring inden for produkt- og softwareudvikling fra tidligere projekter. Uden for arbejdet kan Vinh findes i til kor, på padeltennisbanen eller fordybet i gaming.

Vinh har været en del af teamet siden sommeren 2019.

+45 20 53 69 38
vinh@signaturgruppen.dk

Erik_Christensen.jpg

Erik Kristensen

key account manager

Erik er Key Account Manager og en værdsat del af salgsteamet, hvor han servicerer offentlige og private kunder. Erik har en baggrund inden for datalogi og økonomi fra universitetet og før sin tid hos os, var Erik leder og Key Account ansvarlig hos Locus, der udvikler IT-løsninger til transport- og logistikbranchen. Erik har derfor en solid erfaring med salg af IT-ydelser. Fritiden bruger han på rejser, dykning og lystfiskeri.

Erik har været en del af teamet siden 2020.

+45 29 26 29 58
erik@signaturgruppen.dk

Henrik_Overgaard.jpg

Henrik Overgaard

It-udvikler & Arkitekt

Henrik er en alsidig IT-udvikler og arkitekt og han har en finger med i næsten alle projekter med kodning. Med baggrund i kryptologi bringer Henrik en omfattende ekspertise til teamet, især inden for udvikling af brokeren. Han spiller en central rolle i at designe og implementere innovative løsninger. Uden for arbejdet kan Henrik findes med træningsskoene på til løb, vandreture i naturen og er også en af teamets surdejsentusiaster.

Henrik har været en del af teamet siden 2011.

+45 40 16 34 72
henrik@signaturgruppen.dk

Jakob_Gadegaard_Bendixen.jpg

Jakob Gadegaard Bendixen

IT-Sikkerhedskonsulent

Jakob, vores sikkerhedskonsulent, er en erfaren udvikler med en baggrund inden for kryptologi. Han har været og er stadig en nøglefigur i adskillige projekter hos Signaturgruppen og har en bred vifte af erfaringer med teknologier inden for IT-sikkerhed, MitID og SAML. Når han ikke arbejder bruger Jakob sin fritid på at sejle, løbe og er også en af Signaturgruppens surdejsbrød entusiaster.

Jakob har været en del af teamet siden 2007.

+45 51 52 60 90
jakob@signaturgruppen.dk

Jeanette_1.jpg

Jeanette Johannsen

Implementeringskonsulent

Jeanette, vores implementeringskonsulent, er en alsidig ressource hos Signaturgruppen. Ud over at være en værdifuld del af vores supportteam og hjælpe kunder med implementering og support af vores løsninger, bruger hun sine færdigheder inden for kommunikationsdesign til at opdatere og videreudvikle vores dokumentation og online tilstedeværelse. I sin fritid er Jeanette en passioneret arrangør af genbrugstøjmarkeder og nyder tiden sammen med familie og venner.

Jeanette har været en del af teamet siden 2023.

+45 44 12 54 81
jeanette@signaturgruppen.dk

Jesper_Stark.jpg

Jesper Stark

IT-sikkerhedskonsultent

Jesper er IT-sikkerhedskonsulent og står for sikkerhedsopgaver på tværs af organisationen. Han er ansvarlig for vedligeholdelse og forbedring af den generelle sikkerhed, risikostyring, revision og compliance. Jesper har en bachelor i IT-sikkerhed og har været compliance engineer ved Cryptomathic. Hans værdifulde kompetencer bidrager til vores øgede opmærksomhed på sikkerhed. Uden for arbejdet nyder Jesper at besøge kulturelle og historiske steder med sin kone, deltage i brætspilsaftener og bage surdejsbrød.

Jesper har været en del af teamet siden 2023.

+45 44 12 61 05
jesper@signaturgruppen.dk

John_Christensen.jpg

John Christensen 

Souschef

John er vores souschef og bringer en værdifuld erfaring med sig fra sin tid hos Nets, hvor han også arbejdede med NemID og MitID. Her hos os står han i spidsen for Key Account Management for regionerne, hvor han bidrager med sin store erfaring, samt løser opgaver inden for Risk & Compliance samt flere andre områder. Uden for arbejdet nyder John at cykle og ankommer sjældent på arbejde uden jernhesten.

John har været en del af teamet siden 2022.

+45 44 12 67 64 
john@signaturgruppen.dk

Kasper_Boggild_Leates.jpg

Kasper Bøggild-Leates

IT-Sikkerhedskonsulent

Kasper er en erfaren sikkerhedskonsulent hos Signaturgruppen med mangeårig erfaring inden for IT og sikkerhed. Han har en omfattende baggrund fra Nets DanID og TDC. Hos os fokuserer Kasper på kundeimplementering, uddannelse, kravspecifikationer og teknisk support. Hans dybe tekniske viden og kendskab til kundens behov gør ham til en uvurderlig ressource. Uden for arbejdet følger Kasper med i tennis og politik og han nyder lange cykelture.

Kasper har været en del af teamet siden 2014.

+ 45 24 44 45 92
kasper@signaturgruppen.dk

lars_m_smil.jpg

Lars Skou Thomsen

Implementeringskonsulent

Lars er uddannet IT-supporter og en del af support- og leveranceteamet, hvor han assisterer med at installere og ibrugtage Signaturgruppens produkter indenfor MitID-området. Lars' alsidige baggrund fra forskellige felter bidrager til hans arbejde og beriger hans tilgang til opgaverne. Han er glad for at lave mad over bål og bruger generelt meget tid udendørs - enten i haven, skoven eller på stranden. Han elsker spil, både computer-, bræt- og rollespil, og forsøger at klatre og spille padel et par gange om ugen.

Lars har været en del af teamet siden 2024.

+45 66 44 51 21
lars@signaturgruppen.dk

Martin_Jacobsen.jpg

Martin Jacobsen

It-udvikler

Martin, vores dygtige udvikler, bringer en bred vifte af kompetencer til Signaturgruppen. Han er primært involveret i vores synkroniseringsløsninger, adgangsstyring og udvikling af vores Sikker Mail-løsning. Med en baggrund som datamatiker og erfaring inden for systemudvikling og ESDH til det kommunale marked tilfører Martin værdifuld ekspertise til vores team. Uden for arbejdet nyder Martin at spille guitar og er forsanger i et rockband.

Martin har været en del af teamet siden 2020.

+45 61 39 49 39
martin@signaturgruppen.dk

Morten_Bech.jpg

Morten D. Bech

It-udvikler & arkitekt

Morten er en erfaren udvikler og arkitekt hos Signaturgruppen med fokus på identitetsbrokere som NemLog-in og Signaturgruppens MitID broker. Han har igennem tiden været i berøring med meget af Signaturgruppens brede produktportefølje af eID- og signaturløsninger. Morten har en baggrund i datalogi fra Aarhus Universitet og har tidligere undervist i programmering. Uden for arbejdet nyder han at dykke ned i musikverdenen og udforske nye teknologier.

Morten har været en del af teamet siden 2017.

+45 40 20 05 40
mdb@signaturgruppen.dk

Niels_Frimodt_Sorensen.jpg

Niels Frimodt Sørensen 

Direktør & IT-sikkerhedskonsulent

Niels fremmer et innovativt miljø med sit lederskab og dedikation til digital identitetsautentifisering. Hans ekspertise i elektronisk identitet, sikkerhed, digital signatur, certifikater/PKI og Hardware Security Modules (HSM) har været afgørende for udviklingen og implementeringen af mange af vores projekter. Uden for arbejdet er Niels en passioneret fodboldtræner og surdejsentusiast, og har inspireret mange på teamet til at udforske surdejsbagning.

Niels var med til at grundlægge Signaturgruppen i 2006.

+45 40 20 74 96
niels@signaturgruppen.dk

Patrick_1.jpg

Patrick Aarby Virenfeldt

Implementeringskonsulent

Patrick er implementeringskonsulent og har særlig ekspertise inden for vores synkroniseringsløsninger. Han er en værdsat del af supportteamet, hvor han står for den tekniske del af vores kundesupport. Patrick, uddannet IT-sikkerhedsspecialist og datamatiker fra UCN i Aalborg, har tidligere arbejdet med databeskyttelse og systemstyring. Uden for arbejdet er Patrick en sand computernørd og nyder sin tid med gaming og eksperimenter med elektronik.

Patrick har været en del af teamet siden 2023.

+45 44 12 54 80
patrick@signaturgruppen.dk

Peter.jpg

Peter Arentoft  

IT-sikkerhedskonsulent

Peter er en værdsat del af vores team hos Signaturgruppen. Med sin omfattende erfaring som datalog og projektleder er han en central figur i vores arbejde med udvikling og implementering af IT-løsninger, bl.a. vores Lokal IdP- og ADFS føderationsløsninger samt NSIS-revision. Som leveranceansvarlig for kundeimplementeringer er Peters fokusområde at vi leverer en høj kvalitet til kunderne hver gang.

Uden for arbejdet nyder Peter praktisk gør-det-selv-arbejde og gåture i naturen for at spotte spændende fugle.

Peter har været en del af teamet siden 2011.

+45 20 22 35 22
pra@signaturgruppen.dk

Peter_Buus.jpg

Peter Buus

Systemprogrammør

Peter, vores dygtige systemprogrammør, er en nøglefigur i flere af vores kerneprojekter hos Signaturgruppen. Han har særligt fokus på MitID Erhverv, NSIS, FK rammearkitektur og vores FBRS rettighedsstyringsløsning. Med mere end 40 års erfaring har Peter en bred vifte af færdigheder inden for NemID- og MitID-integration, Active Directory, ADFS, SAML og cloud-føderering af identiteter. Uden for arbejdet er Peter en passioneret veteranbilejer og har endda strikket en QR-kode.

Peter har været med siden starten i 2006.

+45 20 28 40 42
peter@signaturgruppen.dk

Signe_Buch_Christensen.jpg

Signe Buch Christensen 

Sales Enablement Specialist

Signe er en væsentlig drivkraft bag vores salgsproces hos Signaturgruppen. Med sin ekspertise understøtter hun både interne og eksterne salgsaktiviteter, herunder tilbudsgivning og kontraktforhandling. Med 12 års erfaring fra IT-branchen har Signe stor viden inden for administrative systemer. Uden for arbejdet finder man Signe engageret i sin passion for fodboldholdet AGF, sine børn, sin firbenede ven Agnes og madlavning.

Signe har været en del af teamet siden 2017.

+45 23 70 20 67​​​​​​
signe@signaturgruppen.dk

Susan_Kit_Hansen.jpg

Susan Kit Hansen

Key account manager

Susan er Key Account Manager med fokus på salg af MitID brokerløsningen. Hun bidrager med indgående kendskab til digitale signatur- og rettighedsstyringsløsninger og er en værdifuld ressource i salgsteamet. Hun har erfaring om udbredelse af NemID til private tjenesteudbydere fra hendes tid ved Nets.

Når Susan ikke er ude at udforske spændende destinationer rundt omkring i verden, nydes tiden med de nærmeste og sin trofølgesvend, hunden Viggo. 

Susan har været en del af teamet siden 2020.

+45 30 69 55 08
susan@signaturgruppen.dk

Soren.jpg

Søren Asger Sørensen 

It-udvikler

Søren er datalog og bringer en dyb interesse for kryptografi og sikkerhedsløsninger til Signaturgruppen. Hans ekspertise har betydeligt bidraget til udviklingen af vores synkroniseringssystemer og integrationen med MitID Erhverv. Som IT-udvikler fokuserer Søren på at forfine vores lokale IdP-løsning og spiller en afgørende rolle i udviklingen af den nye hosted IdP-løsning og brokerudviklingen. Uden for arbejdet nyder han korsang, madlavning, at forkæle sig med is, lære nye ting, træne og game.

Søren har været en del af teamet siden 2022.

+45 29 17 52 85​​​​​​sas@signaturgruppen.dk

Torben_Aagaard.jpg

Torben Aagaard

IT-Sikkerhedskonsulent

Torben, vores sikkerhedskonsulent og ’infrastruktur-pedel’, er en nøglefigur i vores team hos Signaturgruppen. Med fokus på vores MitID Broker-løsning er han en ekspert i design, implementering og drift af kritiske infrastrukturløsninger. Med en solid teknisk baggrund inden for load balancing, SSL offload, DNS og meget mere er Torben en stærk netværksressource i vores team. Uden for arbejdet finder man Torben på havet, golfbanen, skibakken og fordybet i EDB-leg.

Torben har været en del af teamet siden 2022.

+45 24 25 67 42
taa@signaturgruppen.dk

Tue_Schroder_Skeltved.jpg

Tue Schrøder Skeltved

It-udvikler & arkitekt

Tue, vores arkitekt og udvikler, er en central figur hos Signaturgruppen med ekspertise inden for en bred vifte af løsninger, herunder Signaturgruppens MitID-broker, rettighedsstyring, udvikling af vores SoloID Authenticator to-faktor løsning og meget mere. Med sin baggrund i kryptologi og mange års erfaring er en Tue vigtig spiller på vores broker-team. Ud over sit arbejde med komplekse autentifikationsløsninger nyder Tue at drikke en god kop kaffe i sin fritid.

Tue har været en del af teamet siden 2011.

+45 21 35 83 58
tue@signaturgruppen.dk