Medarbejder onboarding-løsning

Effektiv og sikker onboarding af medarbejdere

 

Signaturgruppens onboarding-løsning gør det nemt for både nye og eksisterende medarbejdere at komme i gang. I får en ensartet og sikker registrering af jeres medarbejdere med mulighed for accept af organisationens betingelser, selvvalgt adgangskode og registrering af foretrukket 2-faktor identifikationsmiddel.

Kontakt os

Password administration

Password-Lock-1--Streamline-Streamline--3.0 (1).svg

Gennem vores løsning er medarbejderne i enekontrol over deres adgangskode. De kan oprette nyt eller ændre eksisterende adgangskode hurtigt og sikkert, hvilket reducerer afhængigheden af IT-support, opfylder NSIS-krav og øger sikkerheden.

2-faktor autentifikation

Touch-Password-Lock--Streamline-Streamline--3.0.svg

I portalen har medarbejderne mulighed for at vælge og registrere deres foretrukne 2-faktor autentifikationsmiddel, såsom SoloID Authenticator, Windows Hello, kodeviser eller andre sikkerhedstokens. Dette sikrer et ekstra lag af sikkerhed og beskytter organisationens data.

Accept af betingelser

Checklist--Streamline-Streamline--3.0.svg

Vores løsning sikrer, at medarbejderne hurtigt kan læse og acceptere organisationens betingelser. Opdateres betingelserne kan alle medarbejdere nemt henvises til portalen for at læse og acceptere de nye betingelser. Det er derfor ikke blot en onboarding-løsning, men et værktøj, der kan bruges løbende til at ajourføre medarbejderadministration.

Sikkerhed og compliance

Laptop-Smiley--Streamline-Streamline--3.0.svg

Ved at integrere accept af betingelser, 2-faktor autentifikation og selvbetjent adgangskodeadministration, øger vores onboarding-løsning sikkerheden og hjælper med at opfylde branchestandarder og regulatoriske krav. Samtidig minimerer det arbejdet for administrationen i forbindelse med opstarten for en ny medarbejder.

EFFEKTIV ONBOARDING 
Hvorfor vælge Signaturgruppen?

Signaturgruppen er førende inden for digitale sikkerhedsløsninger. Vores medarbejder onboarding-løsning er designet til at være brugervenlig, sikker og effektiv, hvilket sikrer en problemfri overgang for nye medarbejdere og enkle opdateringer for eksisterende medarbejdere.

Implementeringen af vores løsning kræver minimal indsats fra jeres IT-afdeling, og vi tilbyder fuld support for at sikre en smidig integration med jeres eksisterende systemer.