Password Udløbsalarm

Hjælp jeres medarbejdere med at huske at skifte adgangskode.

 

De fleste organisationer har et krav om regelmæssige skift af adgangskode. Signaturgruppen har udviklet en udløbsalarm, der sender en besked via e-mail eller SMS til brugere, hvis adgangskoder snart udløber. Denne besked indeholder et link til en webside, hvor brugeren straks kan ændre sin adgangskode.

Kontakt os

Sikkerhed

Password-Desktop-Lock-Approved--Streamline-Streamline--3.0.svg

En Password Udløbsalarm sikrer, at brugernes adgangskoder opretholdes på et højt sikkerhedsniveau ved regelmæssigt at minde dem om at ændre sin adgangskoder. Dette reducerer risikoen for uautoriseret adgang til følsomme data og systemer.

Compliance

Check-Circle--Streamline-Streamline--3.0.svg

Mange branche- og sikkerhedsstandarder kræver, at organisationer har en procedure på plads for regelmæssig ændring af adgangskoder. En Password Udløbsalarm hjælper med at sikre, at disse krav overholdes, hvilket er afgørende for at opretholde compliance og undgå potentielle bøder eller sanktioner.

Brugervenlighed

Bulb-1--Streamline-Streamline--3.0.svg

Ved at modtage påmindelser om forestående adgangskodeudløb har brugerne mulighed for at ændre deres adgangskoder i god tid, hvilket reducerer risikoen for at blive låst ude af deres konti. Dette øger brugernes tilfredshed og produktivitet ved at undgå unødvendig nedetid.

Administrativ effektivitet

Synchronize-Arrows-Square-2--Streamline-Streamline--3.0.svg

En Password Udløbsalarm automatiserer processen med at minde brugerne om at ændre deres adgangskoder, hvilket reducerer behovet for manuel intervention fra IT-personale. Dette frigør tid og ressourcer, der kan anvendes mere effektivt andre steder i organisationen.

PRODUKTBESKRIVELSE 
Hvordan fungerer Password Udløbsalarm? 

Løsningen konfigureres til at sende notifikationer med stigende hyppighed, for eksempel 30, 15, 5, 3, 2 dage før adgangskoden udløber. Som en integreret del af løsningen installeres en webapplikation, der giver brugeren mulighed for nemt og bekvemt at ændre deres adgangskode.

Skulle en brugers adgangskode alligevel udløbe, så kan I tilbyde brugeren at selvbetjene sig til en ny adgangskode via Signaturgruppens Password Reset-løsning.