Udnyt potentialet i NemID og digital signatur

NemID, MitID og digital signatur rummer unikke muligheder for at give jeres organisation bedre IT-løsninger for jeres brugere og enklere administration for jeres driftsansvarlige – med markante besparelser for organisationen til følge.

Hos Signaturgruppen hjælper vi private og offentlige organisationer med at udnytte potentialet i NemID-infrastrukturen.

Vi har opbygget en stærk portefølje af løsninger, der

  • Sikrer mere brugervenlighed i jeres arbejdsgange, så jeres brugere sparer tid og frustrationer.
  • Giver enklere administration i IT-afdelingen og gør hverdagen nemmere for jeres administratorer.
  • Hæver sikkerhedsniveauet og giver markante besparelser i organisationen.

 

Vores løsninger er bygget til at spille sammen. Derfor kan I starte med at plukke de lavthængende frugter, som typisk giver besparelser inden for det første år, og så senere udbygge til en komplet NemID løsningsportefølje – sådan som for eksempel Bornholms Regionskommune har gjort.

Hurtig og proaktiv support

Sammen med vores løsninger får I kvit og frit adgang til vores support, som sidder klar ved telefonen til at hjælpe, når teknikken driller. Vi har en skarp flok af kompetente medarbejdere, som til daglig har fingrene helt nede i maskineriet og derfor er i stand til at løse de fleste problemer inden for kort tid.

 

”Hvis der opstår et problem med en digital signatur, står vi med en medarbejder, som ikke kan udføre sit arbejde. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi kan være sikre på at få support med det samme. Hos Signaturgruppen får vi altid et hurtigt svar, der løser problemet.”

- Jeanette Kær, IT-driftssupporter, Odense Kommune

Læs hele historien »

Vi sørger desuden for at holde jeres løsninger opdaterede og tager fat i jer, når der sker ændringer i NemID-infrastrukturen, som har betydning for jeres organisation.

 

Vi løser også specielle opgaver

Hos Signaturgruppen er vi specialister i digital identitet og sikkerhed, og vi har erfaring med at implementere både vores egne løsninger og specialløsninger specificeret i samarbejde med kunderne.

Vi har specialviden og implementeringserfaring inden for en række forskellige områder og kan derfor også løse projekter, som kræver en høj grad af tilpasning til jeres særlige behov.

 

Det siger vores kunder

"For pokker da, hvor er det fedt at samarbejde med firmaer, der er sværvægtere på kompetencen, men letvægtere på administrationsoverheadet."

- Thomas Pedersen, specialkonsulent i Aarhus Kommune

Læs hele historien »

 

”Jeg synes, vi har fået ufattelig meget produkt for pengene, og Signaturgruppens support har været til fem stjerner."

- Kasper Oldby, medejer, Dansk Faktura Børs

Læs hele historien »

Historien om Signaturgruppen

Signaturgruppen er en IT-specialistvirksomhed, som blev stiftet i 2006 af fire af profilerne bag OCES1 – den første digitale signatur fra TDC.

Du kan læse "Første MOCESbog" - historien om digital signatur og NemID her.

Igennem årene har vi oparbejdet en stærk kunde- og produktportefølje inden for sikkerhed, digital identitet, NemID og digital signatur. I dag er vi markedsleder på dette felt.

Økonomisk set er virksomheden særdeles velfunderet. Denne soliditet baserer sig på vores fokus på langsigtede kunderelationer med løbende support og vedligeholdelsesopgaver til nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Signaturgruppen blev i 2019 en del af Nets koncernen.